Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - kalantorxl - 05/05/2019
Tüm arkadaşlara keyifli tıraşlar, iyi Pazar'lar dilerim.
İki günlük sakal polsilver jilet tek perde ve rötuş sonunda sinekkaydı tıraş. Böyle tıraşlar sonrası kendime neden her gün tıraş oluyorsun ki, birkaç gün bekleyip olsan hiç dert etmezsin bu işi diyorum ama gönül ferman dinlemiyor çoğu zaman.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - DenizKSK - 05/05/2019
İyi Pazarlar olsun, komşularımıza da sıhhatler olsun.
Yeni haftaya hazırlık bizde de böyleydi.
Parker 64S (oldukça keyifli, kolay kontrollü ortanın 1-2 tık üstü agresiflikte)
Eski üretim yerli Perma Sharp - Çelik Sanayii A.Ş (ilk tıraşıydı, sıkıntı çıkarmadı)
Eufros Zanzibar sabun (hani derler ya nevi şahsına münhasır diye, aynen öyle bir sabun. Bir kaç kez daha denemem gerek. Çok kaygan, kahverengi yağlı iyi koruma sağlayan bir sabun. Wholly Kow'a kafa tutacak, Chiseled Face'i tedirgin edecek kadar başarılı bir tıraş esnası performansı. Koruyuculuk üst düzey)
Ayrıca bu sabunu almamda desteklerinden ötürü @GartBnx komşuma teşekkür ederim.
Semogue 830 (yaşayan efsane)
Irisch Moos AS losyon (normalde bayılırım ama Zanzibar sabun ile yanlış eşleşim oldu. Biri baharatlı (Eufros) öteki çam kokulu. Olmadı.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - mrcktl - 05/05/2019
(05/05/2019, Saat: 14:55)Bostani Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Beklentim Proraso'nun preshave'ine benzer bir ferahlıktı. Onun yerine Nivea deodorantlara benzer bir koku ve hoşça bir ferahlık bıraktı. Fiyatına göre oldukça uygun olduğunu düşünüyorum.
Birkaç gündür biriken sakalımı iki perdede aldım ve biraz kaba davrandım- tek kesikle atlattığıma göre koruyuculuğu iyi diyebilirim.
Herkese güzel pazarlar dilerim. Hıdırelleziniz kutlu olsun. Oruç tutacak komşular için kolaylıklar diliyorum.
Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sıhhatler olsun komşum, iyi dileklerin için teşekkür ederim
(05/05/2019, Saat: 18:56)DenizKSK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İyi Pazarlar olsun, komşularımıza da sıhhatler olsun.
Yeni haftaya hazırlık bizde de böyleydi.
Parker 64S (oldukça keyifli, kolay kontrollü ortanın 1-2 tık üstü agresiflikte)
Eski üretim yerli Perma Sharp - Çelik Sanayii A.Ş (ilk tıraşıydı, sıkıntı çıkarmadı)
Eufros Zanzibar sabun (hani derler ya nevi şahsına münhasır diye, aynen öyle bir sabun. Bir kaç kez daha denemem gerek. Çok kaygan, kahverengi yağlı iyi koruma sağlayan bir sabun. Wholly Kow'a kafa tutacak, Chiseled Face'i tedirgin edecek kadar başarılı bir tıraş esnası performansı. Koruyuculuk üst düzey)
Ayrıca bu sabunu almamda desteklerinden ötürü @GartBnx komşuma teşekkür ederim.
Semogue 830 (yaşayan efsane)
Irisch Moos AS losyon (normalde bayılırım ama Zanzibar sabun ile yanlış eşleşim oldu. Biri baharatlı (Eufros) öteki çam kokulu. Olmadı.
sıhhatler olsun komşum, sabun ve sonrası kokusu set olursa daha güzel oluyor hak veriyorum
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - sfiber - 05/05/2019
(04/05/2019, Saat: 14:57)MetsGo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Efrasyab komşumuzun sabunu ve Dubai li Hindistan menşeili euromax bıçak ile güzel bir haftasonu tıraşı oldu
Herkese iyi tatiller
Merhabalar komşum,
Tıraş kasesini nereden temin ettiniz acaba?
Hayırlı tıraşlar.
Günün Tıraşı (SOTD) - MetsGo - 05/05/2019
Keyifli haftalar dilerim
@sfiber komşum , 1-2 sene önce metro marketten almıştım .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - marek - 06/05/2019
Günün tıraşı..
Rockwell 6C(5)
Wholly Kaw King of Oud
DsCosmetics fırça(P.R.C)
Tüm dostlara sıhhatler olsun!...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - NeseDertAsk - 06/05/2019
Arko Fresh efsanevi ötesi. Ayrıca yeni aldığım boya kabı süper köpürtüyor. WS Classic ile 2 perde de iş tamam. Güzel bir iftar sonrası tıraşı oldu benim için. Şap da kullandım ama şapa karşı halen bir kuşkum var . Herkese hayırlı iftarlar
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - ahbap - 06/05/2019
(06/05/2019, Saat: 21:28)NeseDertAsk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arko Fresh efsanevi ötesi. Ayrıca yeni aldığım boya kabı süper köpürtüyor. WS Classic ile 2 perde de iş tamam. Güzel bir iftar sonrası tıraşı oldu benim için. Şap da kullandım ama şapa karşı halen bir kuşkum var . Herkese hayırlı iftarlar
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Sıhhatler olsun komşum
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - NeseDertAsk - 07/05/2019
(06/05/2019, Saat: 23:53)ahbap Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun komşum
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Teşekkürler
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - bilos2511 - 07/05/2019
Soap: Truefitt & Hill 10
Brush: 30mm Finest LS
Razor : Sedef & Kai Mild
AS: Sgagn d’la Bissa
EDP: Terenzi - Ecstasy