Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ArdıçKatranı - 16/05/2019
(16/05/2019, Saat: 11:13)marek Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Rex Ambassador.
Hayırlı olsun kardeşim..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler abi
Günün Tıraşı (SOTD) - turkoglum13 - 16/05/2019
Tum komsularima sihhatler olsun.
@Ardıckatranı abi sahalara surmussun Rexi, tekrardan hayirli olsun abi.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - batmanforever - 16/05/2019
(16/05/2019, Saat: 10:13)ArdıçKatranı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Günaydın, sıhhatler olsun!
Rex Ambassador'u bir İmpa ziyaretimde yakından görme fırsatım oldu. Alet olağanüstü bir kalitede, hayırlı olsun @ArdıçKatranı Nida komşum.
Sıhhatler olsun, iyi günlerde keyifle kullan
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ArdıçKatranı - 16/05/2019
(16/05/2019, Saat: 11:28)turkoglum13 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tum komsularima sihhatler olsun.
@Ardıckatranı abi sahalara surmussun Rexi, tekrardan hayirli olsun abi.
Sayende hocam, teşekkürler
(16/05/2019, Saat: 11:28)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Rex Ambassador'u bir İmpa ziyaretimde yakından görme fırsatım oldu. Alet olağanüstü bir kalitede, hayırlı olsun @ArdıçKatranı Nida komşum.
Sıhhatler olsun, iyi günlerde keyifle kullan
Teşekkürler abi, yurtdışı forumlarda çok agresif olduğunu ve tıraş sırasında drag - sürtünme/takılma yaşattığını yazanlar olmuştu. Futur'dan daha yumuşak, sürtünme kaynaklı herhangi bir problem de yok. Kalite zaten ortada; şık, keyifli, ömürlük alet, daha ne olsun
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - erfa - 17/05/2019
Tüm arkadaşlara sıhhatler olsun.
Günün Tıraşı (SOTD) - osaka23 - 17/05/2019
Herkese iyi tiraslar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - 00serkan4300 - 17/05/2019
sıhhatler olsun komşularım
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - fatihbyfah - 18/05/2019
Yaqi high montain fırçayı ilk kez kullandım. Su tutuşu yumuşaklığı köpük performansı olarak bayıldım. 4 günlük sakal 2 perde ve düzeltme 4-0-0 ayarında progress+polsilver ikilisi temiz iş çıkarttı. Tabac köpük kalitesi koruyuculuk olarak guzel fakat kayganlik ve tıraş sonrası haslingerin gerisinde. Haslingerde nemlendirici ihtiyacı olmazken tabac sonrası cildimde bi parça kuruma gerginlik hissettim(kuru ciltliyim). Kolonyayı ense ve ellerime sürmek için kullanıyorum eski alışkanlık. EST yumuşak ve hafif tamamlayıcı oldu.
Tüm komsularima keyifli günler dilerim
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Delidumrul - 18/05/2019
Günün Tıraşı (SOTD) - Zeyes - 18/05/2019
Tüm komşulara sıhhatler olsun.
Rotasyonda onca sabun/krem varken ara sıra bol köpük için arkoya başvurmak
———————
Nice and clean.
|