Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Efrasyab - 13/06/2019
(13/06/2019, Saat: 18:24)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tüm komşulara sıhhatler olsun. @efrasyab komşum ustura çok güzel görünüyor..
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi...
Teşekkur ederim. Aslında, @aersin Alper'e de tesekkur ederim. Çok sağol kanka.
Günün Tıraşı (SOTD) - Zeyes - 13/06/2019
Progress (3,2,1)
Gilette 7 sharp edge
Atkinsons deluxe
Semogue owners club taj
Tüm dostlara sıhhatler olsun.
———————
Zeyestws...
Günün Tıraşı (SOTD) - dr_green - 14/06/2019
@Zbilgen komşumun açtığı alınık Gillette tech kopyası Lord tıraş aleti başlığını görüp de Suudi Arabistan'da denk gelerek aldığım Lord 3 parça tıraş aletini bugünkü tıraşımda denedim. Tıraş aletinin kendi sapı hafif olduğu için kontrolde zorlanınca başlığı EJ-DE89 sapına takarak devam ettim, daha rahat oldu. Jilet açıklığı sanki black beauty 4-5 ayar gibi geldi ama başlık ondan daha hafif ve ince olduğundan, sap tamamen farklı olduğundan tamamen farklı bir tıraş sundu. 2 perde ve bir iki rötuş ile bitirdim. Genel olarak güzel bir tıraştı Tıraş sonrası sadece kolonya kullandım. İlk sürünce tabi yaktı biraz ama birkaç saniye geçtikten sonra tahrişe bağlı devam eden bir yangı kalmadı. Genel olarak tahrişsiz bir tıraştı diyebilirim yani.
Tıraş öncesi: Zadevital sarı kantaron yağı
Sabun: Proraso Yeşil
Fırça: 24 mm Yaqi Sagrada sentetik
Jilet: 2017 üretim Gillette Nacet (aynı jiletin 2. kullanımı)
Alet: Lord 3 parça tıraş aleti
Tıraş sonrası: Eti Leylak kolonyası
Aleti merak edenler için onun da fotoğraflarını ekliyorum
BLA-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - zbilgen - 14/06/2019
(14/06/2019, Saat: 01:18)dr_green Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Zbilgen komşumun açtığı alınık Gillette tech kopyası Lord tıraş aleti başlığını görüp de Suudi Arabistan'da denk gelerek aldığım Lord 3 parça tıraş aletini bugünkü tıraşımda denedim. Tıraş aletinin kendi sapı hafif olduğu için kontrolde zorlanınca başlığı EJ-DE89 sapına takarak devam ettim, daha rahat oldu. Jilet açıklığı sanki black beauty 4-5 ayar gibi geldi ama başlık ondan daha hafif ve ince olduğundan, sap tamamen farklı olduğundan tamamen farklı bir tıraş sundu. 2 perde ve bir iki rötuş ile bitirdim. Genel olarak güzel bir tıraştı Tıraş sonrası sadece kolonya kullandım. İlk sürünce tabi yaktı biraz ama birkaç saniye geçtikten sonra tahrişe bağlı devam eden bir yangı kalmadı. Genel olarak tahrişsiz bir tıraştı diyebilirim yani.
Tıraş öncesi: Zadevital sarı kantaron yağı
Sabun: Proraso Yeşil
Fırça: 24 mm Yaqi Sagrada sentetik
Jilet: 2017 üretim Gillette Nacet (aynı jiletin 2. kullanımı)
Alet: Lord 3 parça tıraş aleti
Tıraş sonrası: Eti Leylak kolonyası
Aleti merak edenler için onun da fotoğraflarını ekliyorum
Komşum hafifliğinden dolayı daha kolay manevra yapılır diye düşünmüştüm, kişiye göre değişiyor demek ki
RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - dr_green - 14/06/2019
(14/06/2019, Saat: 12:23)zbilgen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum hafifliğinden dolayı daha kolay manevra yapılır diye düşünmüştüm, kişiye göre değişiyor demek ki Komşum ben klasik tıraşa yakında başladığım için elim çok rahat değil. O yüzden hafif makine rahat olmadı bende
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - erfa - 14/06/2019
Tüm arkadaşlara sıhhatler olsun.
Günün Tıraşı (SOTD) - Zeyes - 15/06/2019
———————
Zeyestws...
Günün Tıraşı (SOTD) - MetsGo - 16/06/2019
Babalar gününe özel sinekkaydı.
Euromax keskinlik ve konfor dengesi olarak Harika bir jilet .
Tabac mild 3-4 perdelik tıraş sonrası çok iyi nemlendirdi ve 2-3 Dk içinde emilip yumuşacık pürüzsüz hale getirdi cildi
Tüm Babaların , Babalar günü kutlu olsun
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - habaz - 16/06/2019
Babalar günü tıraşı:
Günün Tıraşı (SOTD) - FearOfATG - 16/06/2019
Tüm komşulara sıhhatler olsun..
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi...
|