Günün Tıraşı - geldigitti - 23/10/2013
(23/10/2013, Saat: 05:22)FloydianDM Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dünün tıraşı:
Merkur Progress
Feather (6)
Onega 80005
Mama Bear Awakenings
Pitralon Classic After Shave Cologne
Kiehl's Ultimate Razor Bump Relief
Feather 6 mı ? Çok iyi
Günün Tıraşı - eskiuyemnt - 23/10/2013
FS 24,
Organique Soap,
Fatboy,
7 Oclock.
Metin üstadımın Cella sabun ile birlikte Organique sabun hediyesi ziyadesiyle beni memnun etti. Çok teşekkürler ederim hocam.
Sabun özelikle yastık ve tıraş sonrası nemlendiricilik vazifelerini bihakkın ifa etti. Lakin köpüğün, alıştığımız gibi tıraş esnasında kalıcı olmaması beni önce şaşırttıysa da, içeriğinin parabensiz ve tamamen doğal olmasından (deterjan olmamasından) kaynaklandığını düşündüm ve bir kez daha rahatladım.. Çok keyifliydi velhasıl..
Günün Tıraşı - FloydianDM - 23/10/2013
(23/10/2013, Saat: 14:51)geldigitti Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (23/10/2013, Saat: 05:22)FloydianDM Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Dünün tıraşı:
Merkur Progress
Feather (6)
Onega 80005
Mama Bear Awakenings
Pitralon Classic After Shave Cologne
Kiehl's Ultimate Razor Bump Relief
Feather 6 mı ? Çok iyi
Evet komşum. Keskinliği hala fena değil ama sanırım bundan sonraki tıraşta tahrişe mahal verme riski olacaktır.
Sent from my iPad using Tapatalk - now Free
Günün Tıraşı - ihtilaf - 23/10/2013
Akşam tıraşı hazır,bugünde tıraş olmasam mı?
Günün Tıraşı - eskiuyemnt - 23/10/2013
(23/10/2013, Saat: 20:28)metinnitem1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (23/10/2013, Saat: 15:08)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: FS 24,
Organique Soap,
Fatboy,
7 Oclock.
Metin üstadımın Cella sabun ile birlikte Organique sabun hediyesi ziyadesiyle beni memnun etti. Çok teşekkürler ederim hocam.
Sabun özelikle yastık ve tıraş sonrası nemlendiricilik vazifelerini bihakkın ifa etti. Lakin köpüğün, alıştığımız gibi tıraş esnasında kalıcı olmaması beni önce şaşırttıysa da, içeriğinin parabensiz ve tamamen doğal olmasından (deterjan olmamasından) kaynaklandığını düşündüm ve bir kez daha rahatladım.. Çok keyifliydi velhasıl..
Sıhhatler olsun üstadım.
Sayenizde sabahlarımız ayrı bir keyifli geçecek üstadım
Cella için özel ve kocaman teşekkür
Günün Tıraşı - eskiuyemnt - 24/10/2013
(24/10/2013, Saat: 01:20)metinnitem1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Set de kullanan da özel ve güzel.. Sıhhatler olsun kardeşim
Günün Tıraşı - Kerkenez - 24/10/2013
Gem contour
Gem ptfe coated ss
Arko
Jaguar 1056
Rebul lavanta
Bebak
Keyifli tahrişsiz bir dfs oldu
Günün Tıraşı - salih - 24/10/2013
Dün gecenin tıraşı
EJ DE89
Rapira Pembe
Arko Krem Maxımum Comfort
Lider Fırça
İha Şap
Tek makine ve tek fırçam olduğu için bende sadece sabunla jilet değişiyor Onlar da zaten hep yerli olanlar. Rapira ve kremi ilk defa denedim. Sert sakalım olmadığı için jilet çok da üzmedi beni. Kremin de ilk kokusu da hoşuma gitti. Pazar akşamına kadar sakal dinlensin....
Günün Tıraşı - dud3zilla - 24/10/2013
Mühle R89
Permasharp (tek kağıt)
Semogue 830
Maca Root krem
Şap
Nivea Sensitive balsam
permasharp sağolsun 2 perdelik rezil bir tıraş oldum. Tahris falan yok ama kesmeyen takılan anlamsız bir jilet olmuş. Şu anda akşam ele gelmesi gereken sakal uçları daha bu saatten kendilerini gösterdi. Yeni tek kağıtlı permasharp görürseniz direkt kaçın
Günün Tıraşı - tipsol - 24/10/2013
Bugün evden acele ile çıktığım için tıraşımı iş yerinde olmak durumunda kaldım. ve ekipman olarak zayıftı banat fırça,g...te blue kullan at ve nivea tıraş kremi. Kötü bir tıraş tan sonra tıraşını sürekli iş yerinde olan arkadaşlardan nemlemdirici krem istedim ilk 3 kişiden aldığım cevap ben hiç birsey kullanmam oldu 4. kişi ise sadece limon kolonyası uyguluyormuş 5. kişiden zorla kırık dökük 5-10 yıllık bir arko çıkınca bayram ettim. Ama bu duruma çok şaşırdım tamam geleneksel yolla tıraş olmak bir yana nemlendiricinin varlığından bi haber olmaları çok garip. Sonra ben limon kolonyası kullanan arkadaşa bunu yapmamasını cildine zarar verdiğini vs anlatırken diğer arkadaş '' sanki roket bilimi, alt tarafı tıraş sık köpüğü indir sakalı'' nefesine yazık dedi
|