Günün Tıraşı (SOTD) - Silentsv - 10/07/2019
(10/07/2019, Saat: 03:26)kırmızıbalık Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Sıhhatler olsun komşum SOC fırçanızı güle güle kullanın. Sebamed nasıl bir ürün? İndirimdeyke almaya değer mi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
(10/07/2019, Saat: 00:57)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tüm komşulara sıhhatler olsun..
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi...
Sıhhatler olsun. Dorcoyu ilk kez deniyordun galiba, nasıl?
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ekindgn - 10/07/2019
(10/07/2019, Saat: 03:26)kırmızıbalık Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ...
@kırmızıbalık komsum, urun gami genislemeye devam ediyor sanirim
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - kirmizibalik - 10/07/2019
(10/07/2019, Saat: 08:56)Silentsv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun komşum SOC fırçanızı güle güle kullanın. Sebamed nasıl bir ürün? İndirimdeyke almaya değer mi?
Teşekkür ederim komşum, dün Migros indiriminden aldım ben de forumda sevilmesi üzerine merak edip. Gayet başarılı buldum zorlayıcı bir tıraş kombinasyonu sonrası. Çok çok hafif bir kokusu var sanki. Yüzde yağlı bir tabaka bırakmadı, ipeksi bir hissiyatla tıraşı sonlandırdım. Dolapta durmasında hazır indirim de mevcut iken fayda var.
(10/07/2019, Saat: 09:20)ekindgn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @kırmızıbalık komsum, urun gami genislemeye devam ediyor sanirim
Komşum aldık bir kere zehri devam ediyor bakalım
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ArdıçKatranı - 10/07/2019
(10/07/2019, Saat: 00:57)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tüm komşulara sıhhatler olsun..
Vay arkadaş, Caner de tıraş olurmuş
Herkese sıhhatler olsun...
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Sh@dow - 10/07/2019
Silentsv Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sıhhatler olsun komşum SOC fırçanızı güle güle kullanın. Sebamed nasıl bir ürün? İndirimdeyke almaya değer mi?
Kmşum bende indirimden almıştım migrostan Sebamed balsamı. Tıraş sonrası gerginliği alıp, gerçekten rahatlatıyor cildi yüzümde yağlı bir his bırakmadan hemen emiliyor. Yani yaz ayları için losyon takviyesi olarak kullanabilirsiniz kışın zaten işini fazlasıyla görecektir. Kokusu yok gibi burnuma güzel gelmedi kötüde gelmedi tabi bu kısım göreceli. Denemeye değer derim.
RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - FearOfATG - 10/07/2019
(10/07/2019, Saat: 09:58)ArdıçKatranı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Vay arkadaş, Caner de tıraş olurmuş
Herkese sıhhatler olsun... Olmuş mu Nida abi?
@batmanforever Volkan abi kendisi ile iyi kötü anlaşıyoruz şimdilik. Bir Ali Bıyıklı değil bence ama..
@Silentsv Aydın abi Dorco bana pek hitap etmedi. Sanırım tekrar kullanmam.
@ibra35 İbrahim abi jilet hariç kadro güzeldi. Losyon da sert, çok oldu alalı ama ilk kez tıraş sonrası denedim. Biraz keskin sanırım alkol oranı.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - 3RD1 - 10/07/2019
Sıhhatler olsun herkese. @FearOfATG devamını bekliyoruz.
RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - FearOfATG - 10/07/2019
(10/07/2019, Saat: 12:03)3RD1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun herkese. @FearOfATG devamını bekliyoruz. İlk 6 ay içinde devamı gelir diye umuyorum ben de.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Silentsv - 10/07/2019
(10/07/2019, Saat: 10:18)Sh@dow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kmşum bende indirimden almıştım migrostan Sebamed balsamı. Tıraş sonrası gerginliği alıp, gerçekten rahatlatıyor cildi yüzümde yağlı bir his bırakmadan hemen emiliyor. Yani yaz ayları için losyon takviyesi olarak kullanabilirsiniz kışın zaten işini fazlasıyla görecektir. Kokusu yok gibi burnuma güzel gelmedi kötüde gelmedi tabi bu kısım göreceli. Denemeye değer derim.
Teşekkür ederim komşum, Bende nivea var biraz yapış yapış bir his oluyor, bunda yok ise güzel alayım bir adet.
Günün Tıraşı (SOTD) - turkoglum13 - 10/07/2019
Oncelikle tum komsularima sihhatler olsun. Keyifler daim olsun.
Caner bu foto seni 6 ay daha goturur kardesim
|