Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Serjames - 24/07/2019
(24/07/2019, Saat: 13:50)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim @Serjames Serdar.
L'Oreal harika bir losyonmuş tıraş sonrasında cildi çok güzel yatıştırıyor. Sabahları evden çıkarken de kullanıyorum. Sabah akşam kullanınca şişe çabuk bitiyormuş
Kullandıkça benim de hoşuma gitmeye başladı. Tam bir f/p ürünü. Mehmet abi haklıymış
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - MetsGo - 24/07/2019
(24/07/2019, Saat: 12:32)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Harika fotolar, sıhhatler olsun tum dostlara.
En ozendirici ve belki de gorsel hafıza olayı yuzunden en cok urunu ogreten/tanıtan bu konu paylasımlarınız altına, kullandıgınız urunlerin ne oldugunu kısaca yazılırsa, yeni baslayan veya meraklı arkadaslara buyuk faydanız olur. Halihazırda yazan paylasan arkadaslara tesekkur ederiz. Katılıyorum ama dayatma gibi de kimse algılamamalı, sizin dayatma yapmadığınızı farkederek , kimse alınmasın diye yazdım
Kendi adıma son sotd da yazmadım ama aletin ne olduğunu hala çözemedim , bu konuda yardımcı olacak varsa sevinirim , araştırdığım kadarıyla lunawerk german travel razor galiba ama daha emin olamadım
Herkese keyifli tıraşlar
Günün Tıraşı (SOTD) - GartBnx - 24/07/2019
GaRtBnX.....
https://www.instagram.com/gartshobby/
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - KAYHAN - 24/07/2019
G.Aristocrat 1934 OC
Fırça Vintage Culmak (@GartBnx Burak üstadın taktığı Silvertip dügüm )
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Sh@dow - 24/07/2019
Değerli komşularım sıhhatler olsun.
Tıraş aleti: Progress kısa sap
Krem/Sabun: Proraso yeşil çay, yulaf özlü krem
Jilet: Rapira Platinum Lux
Fırça: Yaqi Karamermer Tuxedo 24mm sentetik
Tıraş sonrası: Sebamed Balsam
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - korgunv - 24/07/2019
(24/07/2019, Saat: 21:59)Sh@dow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli komşularım sıhhatler olsun.
Tıraş aleti: Progress kısa sap
Krem/Sabun: Proraso yeşil çay, yulaf özlü krem
Jilet: Rapira Platinum Lux
Fırça: Yaqi Karamermer Tuxedo 24mm sentetik
Tıraş sonrası: Sebamed Balsam Tuxedo en çok Kara Mermer ' e yakışıyor. Sıhhatler olsun. Güle güle kullanın komşum.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Sh@dow - 24/07/2019
(24/07/2019, Saat: 22:11)korgunv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tuxedo en çok Kara Mermer ' e yakışıyor. Sıhhatler olsun. Güle güle kullanın komşum.
Çol teşekkür ederim komşum, sizlerede sıhhatler olsun. Belkide siyah kıl rengi karamermerin devamı olduğu için bir bütün geliyordur.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - HOLLY - 24/07/2019
Tıraş fırçası semogue soc domuz
DE 34c
Tıraş bıçağı yeşil astra
Nivea hassas ciltler için balm
Proraso tasın içine basılmış mühle aloe vera sabun
Keyifli tıraşlar.
Günün Tıraşı (SOTD) - -mali - 24/07/2019
Att windsor cr1 alet
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - Dragon - 25/07/2019
Nivea Shave
- Nivea P&C Krem
- Nivea Deep Dimension AS
- Super Iridium Jilet
- Yaqi 26 Blue fırça
Her kullandığımda çok iyi bir tıraş keyfi veren bir krem Nivea koruyucu krem. Üstelik 9 TL’lik fiyatı ile F/P oranı çok yüksek. En çok kullandığım krem bu
Nivea AS’leri içinde en beğendiğim As bu Deep D. Serisi. Alkolsüz ve hiç yakmıyor. İyi bir etki bırakıyor.
Sıhhatler olsun
|