Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - 3RD1 - 08/08/2019
Sıhhatler olsun komşularım. Şu başlığa sadece tıraş olacağım günler gireceğim diyorum ama yine de dayanamayıp giriyorum. Sonra canım çekiyor.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Soner - 08/08/2019
Sıhhatler olsun komşular. Yaz mevsimi sebebi ile bakıyorum çoğu komşum mentollü, yeşil çaylı, serinletici ürünlere eğilimi çoğalmış....
Sonuçmu, işte böyle
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - mustbe - 08/08/2019
(07/08/2019, Saat: 09:14)DelikanliTiras Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Buram buram mentol ... Forest fresh ten sonra Loreal çok iyi geldi. Tıraş aleti Gillette Tech, fırça Semogue 830. Herkese iyi tıraşlar.
üstadım hem sıhhatler olsun hem de nick değişikliği hayırlı olsun
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Mustafa40 - 08/08/2019
(07/08/2019, Saat: 08:36)ArdıçKatranı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geçti ama ben üstüme alınayım o zaman eyvallah, cümlemizin
Sivaslı olan/olmayan herkese sıhhatler olsun
Sizinkini de kutlarım o zaman @ardıçkatranı komşum.
Günün Tıraşı (SOTD) - DelikanliTiras - 08/08/2019
Sıhhatler olsun ...
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Telecaster52 - 08/08/2019
Arko Sabun
Yuma Traş aleti
Perma sharp Jilet
Gilette After Shave losyon
Yuma makinayi ilk defa denedim , burdan okuduklarıma dayanarak yanımda kör bir jiletle 1 milyoncuya dalıp 10 larca alete söküp takarak en düzgününü seçmeye çalıştım , gözle görülür bir farklılık yoktu aldığım makinede, Perma sharpın yenileri forumca beğenilmesede geneleksel tıraşa başlağımdan beri ilk kez nokta kadar bile kan görmeden konforlu bir traş oldum , Yuma fiyatına göre günü kurtarabilecek bir ürün kesinlikle
Bundan sonra 100 lü perma sharp alma vaktim geldi galiba 1 senedir ilk kez bu kadar rahat ettim.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - mustbe - 08/08/2019
(08/08/2019, Saat: 17:59)Telecaster52 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [
Arko Sabun
Yuma Traş aleti
Perma sharp Jilet
Gilette After Shave losyon
Yuma makinayi ilk defa denedim , burdan okuduklarıma dayanarak yanımda kör bir jiletle 1 milyoncuya dalıp 10 larca alete söküp takarak en düzgününü seçmeye çalıştım , gözle görülür bir farklılık yoktu aldığım makinede, Perma sharpın yenileri forumca beğenilmesede geneleksel tıraşa başlağımdan beri ilk kez nokta kadar bile kan görmeden konforlu bir traş oldum , Yuma fiyatına göre günü kurtarabilecek bir ürün kesinlikle
Bundan sonra 100 lü perma sharp alma vaktim geldi galiba 1 senedir ilk kez bu kadar rahat ettim.
Sıhhatler olsun komşum. Yeni permasharp ı ben de eskiye göre dahaa çok beğendim.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Telecaster52 - 08/08/2019
(08/08/2019, Saat: 19:06)mustbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun komşum. Yeni permasharp ı ben de eskiye göre dahaa çok beğendim.
eskisini deneme fırsatım malesef olmadı ama konforu keskinliği benim tarzıma çok uydu
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - erfa - 08/08/2019
Tüm arkadaşlara Sıhhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - mimaras - 08/08/2019
@Telecaster52 komşum yeni perma candır benim de çok beğendiğim bir jilet perma, 100 lük aldım. Akıcılığı, konforu çok güzel geldi cildime.
|