Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Sh@dow - 09/08/2019
Tüm komşularıma sıhhatler olsun.
Tıraş aleti: Progress Kısa Sap
Sabun: Saponificio Varesino-Felce Aromatica
Jilet: Rapira Swedish Supersteel
Fırça: Yaqi Kara Mermer Tuxedo 24mm Sentetik
Tıraş sonrası: Osma Şap
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ArdıçKatranı - 09/08/2019
Günaydın, herkese sıhhatler olsun!
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - apple34 - 09/08/2019
Fırça tam 3 gün break-in olacağından rotasyona girdi. Çok küçük ama omurga harika. Proraso ilk kez kullandım sonrası aftershave ihtiyacı hissetmedim. Servet tütün kolonyasına kıyamadım, lale daha güzelleşmiş, dün içerisine biraz esans ekleyen amcanın özellikle dolapta biraz beklesin demesinden sonra harika ötesi olmuştu..
Cümleten sıhhatler olsun..
Günün Tıraşı (SOTD) - DelikanliTiras - 09/08/2019
Superspeed ile güne iyi bir başlangıç...
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Mustafa40 - 09/08/2019
(09/08/2019, Saat: 11:23)DelikanliTiras Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Superspeed ile güne iyi bir başlangıç...
Sıhhatler olsun Selman Abi. Videolarınizin tamaminı izledim ve Tabac ürünlerini hiç kullanmadiniz. İmkan dahilinde bir ara yer verirseniz komsularimiza cok faydasi olur
RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - DelikanliTiras - 09/08/2019
(09/08/2019, Saat: 11:47)yenikomsu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun Selman Abi. Videolarınizin tamaminı izledim ve Tabac ürünlerini hiç kullanmadiniz. İmkan dahilinde bir ara yer verirseniz komsularimiza cok faydasi olur Evet çok doğru, refill sabunum var, kullanmaya kıyamadım bu sonbahar kullanayım
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - KAYHAN - 09/08/2019
Bolzano Jilet
Benz De 1940's İtalya
Rubberset fırça(yeni porsuk dügüm)
Bolzano jilet keskin ve konforlu yaklaşık bir haftalık sakal 2 perde +düzeltmeler sinek kaydı diyebilirim ,bu jileti begendim,
Sıhattler olsun arkadaşlar.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Ayhandulgar - 09/08/2019
Tüm komsularima sihhatler olsun
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - apple34 - 10/08/2019
Makina: Edwin Jagger DE89 3D
Sabun: Cella
Fırça: Banat Perfect Domuz Kılı Fırça
Jilet: Gillette Super Stainless
Tıraş Öncesi: Proraso Green Post Shave
After Shave: Lale Tütün Kolonyası
Herkese tahrişsiz tıraşlar dilerim
Günün Tıraşı (SOTD) - mustbe - 11/08/2019
İlk bayram tıraşı benden gelsin. Genelde sotd paylaşımı yapmam ama bu bayram özel oldu ne varsa eskilerde var diyerek 5.4.3 giristim sakala jiletin yüzüme temas ettiğini bile hissetmeden 3 perde bbs ile bitti herkese hayırlı bayramlar diliyorum
SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
|