Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - SKYBRAVE - 23/08/2019
@-mali Coşkun Abi Timeless uzunca bir süre alınacaklar listemin birinci sırasında olan ve almamak için kendimi zor tuttuğum ve hala da büyük hayranlık duyduğum bir tıraş aleti. Şimdi premium tıraş aletleri arasında rakipleri artsa da hala benim gözümde ayrı bir yere sahip. Keyifli tıraşların olsun Coşkun Abi, gerçekten çok güzel bir tıraş aletiniz var.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - CK89 - 23/08/2019
(23/08/2019, Saat: 15:41)-mali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @SKYBRAVE komşum teşekkürler.
Cem beyin dediği gibi denk gelmiş genelde yeni jiletleri Timeless la deniyorum. Öyle başladık öyle gidiyoruz ayarı tam bana göre sanki özel yapılmış gibi agresif ve mild jilet seçmiyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cem diyebilirsin abi, herkes diyebilir. Adimin yanina "Bey" gelince, kendimi yasli hissediyorum
(23/08/2019, Saat: 16:00)SKYBRAVE Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @-mali Coşkun Abi Timeless uzunca bir süre alınacaklar listemin birinci sırasında olan ve almamak için kendimi zor tuttuğum ve hala da büyük hayranlık duyduğum bir tıraş aleti. Şimdi premium tıraş aletleri arasında rakipleri artsa da hala benim gözümde ayrı bir yere sahip. Keyifli tıraşların olsun Coşkun Abi, gerçekten çok güzel bir tıraş aletiniz var.
Her gecen gun yeni aletler cikiyor, wet shaving altin cagini yasiyor.
Yeni aletlerin fiyatlari, eski urunlere gore daha dusuk oluyor, ama performanslari ve kaliteleri onlari aratmiyor.
Ornegin,
Timeless'in yeni Aluminium modeli cok begeniliyor. Aluminum oldugu icin CNC makina islem masrafi cok daha dusuk, fiyati $75.
Colonial yeni 316L SE serisini $60 - $70 civarinda satisa sunacak.
Rex adjustable olmayan 316L modelini cikaracak, adjustable'in 3. ayarina denk gelecek, fiyati $100 civari.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - SKYBRAVE - 23/08/2019
@CK89 İlgin için teşekkür ederim Cem. Timeless'ın aliminyum model çıkardığını bilmiyordum. Daha bütçe dostu bir model olması nedeniyle tercih edilebilir. Tıraş hissiyatı diğer Timeless modellerine göre nasıl acaba merak ettim. Colonial'ın General modelini neredeyse 6 aydır beklemedeyim. Sosyal medya hesaplarından takipteyim. Mail adresimi bekleme listesine de ekledim ki satışa çıkarsa kaçırmayayım diye. Hatta Silversmith modeli ön siparişe açıldığında bana gelen mailde General modeli ile ilgili şu şekilde yazıyordu; "We have been asked when version 2 of The General is going to come to market. The General is indeed making a comeback and that comeback will be shortly after The Silversmith batch. We expect to have The Generals hopefully in a month or so." Yani yakın zamanda satışa sunulur diye düşünüyorum. Benim gibi beklemede olan varsa diye paylaştım.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - CK89 - 23/08/2019
(23/08/2019, Saat: 16:44)SKYBRAVE Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @CK89 İlgin için teşekkür ederim Cem. Timeless'ın aliminyum model çıkardığını bilmiyordum. Daha bütçe dostu bir model olması nedeniyle tercih edilebilir. Tıraş hissiyatı diğer Timeless modellerine göre nasıl acaba merak ettim. Colonial'ın General modelini neredeyse 6 aydır beklemedeyim. Sosyal medya hesaplarından takipteyim. Mail adresimi bekleme listesine de ekledim ki satışa çıkarsa kaçırmayayım diye. Hatta Silversmith modeli ön siparişe açıldığında bana gelen mailde General modeli ile ilgili şu şekilde yazıyordu; "We have been asked when version 2 of The General is going to come to market. The General is indeed making a comeback and that comeback will be shortly after The Silversmith batch. We expect to have The Generals hopefully in a month or so." Yani yakın zamanda satışa sunulur diye düşünüyorum. Benim gibi beklemede olan varsa diye paylaştım.
https://timelessrazor.com/products/alsb45-aluminum-safety-razor-045-mm-blade-gap
Yakinda stoklara girecektir. Aluminum uretimi daha hizli.
Yorumlari:
https://www.badgerandblade.com/forum/threads/timeless-aluminum-razor-set.571048/
https://damnfineshave.com/thread-timeless-aluminum-razor
Colonial Aluminum var bende, mild bir razor ama etkinligi cok guzel, ben genelde Feather Super ile severek kullaniyorum.
Günün Tıraşı (SOTD) - turkoglum13 - 24/08/2019
Tum komsulara selamlar,,
Biri konforlu tiras dediginde aklima ilk olarak Speick stick gelir.
Sabun — Speick Men Stick
Firca — Yaqi moka express sentetik
Makine — Merkur 34g
Jilet — Gillette 7 o’clock super platinum
Balsam — Speick Men
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - GartBnx - 24/08/2019
(20/08/2019, Saat: 23:21)PisPorsuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: ...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro No comment
GaRtBnX.....
https://www.instagram.com/gartshobby/
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - batmanforever - 24/08/2019
(24/08/2019, Saat: 06:58)turkoglum13 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tum komsulara selamlar,,
Biri konforlu tiras dediginde aklima ilk olarak Speick stick gelir.
Sabun — Speick Men Stick
Firca — Yaqi moka express sentetik
Makine — Merkur 34g
Jilet — Gillette 7 o’clock super platinum
Balsam — Speick Men
Keyifli ve eğlenceli bir görüntü oluşmuş
Tıraş keyfin daim olsun Mehmet.
Günün Tıraşı (SOTD) - -mali - 24/08/2019
Mehmet bey çok güzel bir paylaşım olmuş.
Tüm geltir komşularıma sıhhatlar olsun.
Bu da benden
Sap: Ufo
Başlık: Rocca
ve zaza tespih
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - batmanforever - 24/08/2019
(24/08/2019, Saat: 16:10)-mali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mehmet bey çok güzel bir paylaşım olmuş.
Tüm geltir komşularıma sıhhatlar olsun.
Bu da benden
Fotoda aksesuar kullanılmasını çok beğeniyorum. Ürünler zaten güzel ama tesbihiniz çok daha güzel görünüyor
Sıhhatler olsun Coşkun bey.
Yakından bakınca bileklikmiş galiba. Karar veremedim
Günün Tıraşı (SOTD) - -mali - 24/08/2019
(24/08/2019, Saat: 16:21)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fotoda aksesuar kullanılmasını çok beğeniyorum. Ürünler zaten güzel ama tesbihiniz çok daha güzel görünüyor
Sıhhatler olsun Coşkun bey.
Yakından bakınca bileklikmiş galiba. Karar veremedim
Teşekkür ederim Volkan bey bu zaza tespihi iki ucu birleştirilmeden yapılır farklı bir çekimi var.
|