Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - mimaras - 25/08/2019
@batmanforever teşekkür ederim komşum, size de sıhhatler olsun. Ferrari candır
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ibrahim85 - 25/08/2019
[img][/img<br />[/img]
Rimei tıraş aleti
Voskhod jilet
Fs fırça
Tobs jermyn street
Sıhhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - batmanforever - 25/08/2019
(25/08/2019, Saat: 21:58)-mali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun beyler. Volkan bey hayırlı olsun
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkür ederim @-mali Coşkun bey
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - mustbe - 25/08/2019
(25/08/2019, Saat: 20:43)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @yenikomsu ve @Ayhandulgar komşum çok teşekkürler
Omega şap taşını kötülemek istemem sonuçta satılıyor ve bir çoğumuz tarafından da kullanılıyor ama o yaşadığım talihsizlikten sonra bir daha Omega şap taşını almayı düşünmüyorum.
Benim için bundan böyle Osma şap taşı forever
Sıhhatler olsun abi şap da hayırlı olsun ama batmanforever daha güzel her türlü. Osma foreveer ı kabul edemem
Günün Tıraşı (SOTD) - Efrasyab - 26/08/2019
Tatil sonrası ilk tıraş. Keyifli tıraşlar arkadaşlar.
CELLA
STAR
VARIANT
USSR-SPUTNIK
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - batmanforever - 26/08/2019
(25/08/2019, Saat: 23:59)mustbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun abi şap da hayırlı olsun ama batmanforever daha güzel her türlü. Osma foreveer ı kabul edemem
Teşekkür ederim @mustbe Mustafa, o halde batmanforever diyorum
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ahbap - 26/08/2019
@Sheeplessness
Komşum foruma hoş geldiniz. Sıhhatler olsun. Adettendir, forumda bir tanışma başlığı açarsanız sizi yakından tanıma imkanımız olur
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - SKYBRAVE - 26/08/2019
Sıhhatler olsun arkadaşlar, cümleten hayırlı haftalar.
@mimaras komşum aklıma takıldı, söylemeden edemeyeceğim. O fotoğraftaki araba Lamborghini değil mi ben yanlış mı görüyorum? Ferrari karıştırılacak bir araba değil çünkü
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Sh@dow - 26/08/2019
(26/08/2019, Saat: 09:11)SKYBRAVE Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun arkadaşlar, cümleten hayırlı haftalar.
@mimaras komşum aklıma takıldı, söylemeden edemeyeceğim. O fotoğraftaki araba Lamborghini değil mi ben yanlış mı görüyorum? Ferrari karıştırılacak bir araba değil çünkü
Benim görebildiğim logo Lamborghini gibi duruyor komşum.
Bu vesileylede tüm komşularıma sıhhatler olsun dileklerimi iletmek istiyorum, hayırlı haftalar.
Günün Tıraşı (SOTD) - batmanforever - 26/08/2019
(26/08/2019, Saat: 09:11)SKYBRAVE Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun arkadaşlar, cümleten hayırlı haftalar.
Enzo Ferrari olayı benden çıktı
|