Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Delidumrul - 30/09/2019
(30/09/2019, Saat: 15:38)SKYBRAVE Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Delidumrul Mustafa Abi, SS'in satış ilanında da yazmıştın sanırım DX modeli almak istediğim için satışa çıkarıyorum diye. Ben çoktan almışsındır diye düşünerek yazmıştım. Ben de çelik usturaya geçiyor gibiyim, bakalım becerebilecek miyim
Paradigm tıraş aletleri gerçekten ben buradayım dedirten cinsten. Tıraş hissiyatları da çok beğeniliyor. İyice tecrübe ettikten sonra da yorumlarını bizimle paylaşırsan sevinirim Mustafa Abi. Sıhhatler olsun...
Çelik usturamı ? Filarmonica doblo temple13 al, senin sakalı ancak o keser
Şaka şaka ben senin sakalını bilmiyorum tabi,
Onur çakmak bana böyle söyledi 'abi senin sakalı anca filarmonica keser' dedi ben hala temiz bir Filarmonicayı ucuza bulma derdindeğim
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - SKYBRAVE - 30/09/2019
@Delidumrul Mustafa Abi son günlerde fazlasıyla araba bakındığımdan olsa gerek Doblo temple13 yazısını görünce 1.3 Doblo anladım Allah sonumu hayır etsin..
Benim sakallarım çok gür değil ama sert yapıda. Filarmonica değil de bir tane temiz Floridur alma durumum var. Filarmonica bulma konusunda Allah yardımcın olsun
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - CK89 - 30/09/2019
(30/09/2019, Saat: 16:16)Delidumrul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çelik usturamı ? Filarmonica doblo temple13 al, senin sakalı ancak o keser
Şaka şaka ben senin sakalını bilmiyorum tabi,
Onur çakmak bana böyle söyledi 'abi senin sakalı anca filarmonica keser' dedi ben hala temiz bir Filarmonicayı ucuza bulma derdindeğim
Bu arkadasdaki filarmonicalarin aliminda sorun cikti, iade oldular diye hatirliyorum.
Alici kutuda cizik var diye iade etti diye hatirliyorum.
Elinde olmasi gerekiyor.
Ilgilenirsen ikisi de NOS Filarmonica 13 Doble Temple
https://damnfineshave.com/thread-sold-two-nos-filarmonica-13-straight-razors
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - erfa - 30/09/2019
12 doble Temple isteyen olursa 1 tane var.Sıfır ağzı açılmamış denildi isteyen varsa eğer bakabilir.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - dikdik_s - 30/09/2019
Rocnel Elite makine
Razorock XXX sabun
Gillette Silver Blue jilet
Osma sap
Floid aftershave
ile 4 gunluk kasındıran sakal sonrası bir tıras oldu beyler, hani okullarda ders olarak verilirdi
Boyle pürü pak, ferah ferah cıkmısım.
Not: Arkadaslar 100ml lik proraso AS lerin bile 100liranın ustune cıktıgı bu gunlerde, 400ml Floid İmpada hala 120 lira. Stok bitip yenisi o da eger gelirse bu fiyatı ararız benden soylemesi.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Mustafa40 - 30/09/2019
@dikdik_s Sıhhatler olsun Serdar Abi. Elinde dünya kadar malzeme var sık sık foto atsanda bizde tıraş nasıl olur görsek ya
Günün Tıraşı (SOTD) - -mali - 01/10/2019
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - Efrasyab - 01/10/2019
Bu gecenin Kralları...
Keyifli tıraşlar komsular.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Sh@dow - 01/10/2019
Tüm komşularıma sıhhatler olsun. Derby Premium denemeye inat ettim ama konforu nispeten daha iyi olsada, keskinliği yetersiz geldi.
Günün Tıraşı (SOTD) - DelikanliTiras - 01/10/2019
Buluşmada numune aldığım WSP Formula T , tallow bazlı yumuşak sabun , alet British Tech 40'larda üretildiğini düşünüyorum
|