Günün Tıraşı - onurstyle - 08/11/2013
SOTD:
Geoff Anderson Zebra/Coco Bolo Finest 2Band
Synergy Pumpk´n 3.14 Shaving Soap
Vintage Zwilling Razor
Personna Super 'Lab Blues'
Lucky Tiger Aspen After Shave
Günün Tıraşı - candova - 09/11/2013
Can sıkıntısı ve gece tıraşı:
EJ 89 Barley
Personna Lab Blue
Custom 25mm Finest
Palmolive Sensitive Krem
Rebul Sensitive Balsam
Ynt: Günün Tıraşı - FloydianDM - 09/11/2013
Dün akşamın tıraşı:
Görüldüğü üzere, ucuz malzemelerle tıraş teması yapmaya çalıştım. Palmolive dünyanın en alınası sabunu. Çok seviyorum. Niye derseniz, açıklayayım. 75 Avro Sent'e alınabilen bir sabun olmasının dışında, harika bir performansa sahip. Benim diyen sabunu cebinden çıkarır. Koruyucu ve besleyici. Kokusu hafif, güzel, köpük yapımı kolay.
Yuma, malzeme kalitesi son derece kötü, çok hafif ve bana göre gereksiz agresif bir alet. Çünkü bu derece agresif bir aletin jileti çok iyi kavraması lazım. Ucuz alet için Rimei'ler, Wilkinson'lar varken hiç tavsiye etmiyorum bu ürünü.
Derby jilet bana göre çok kaba. Tahrişe müsait, mild olmasına rağmen. Zaten jiletin en pahalısı bile ucuz, gerek yok eziyet çekmeye. Cildi uyan komşularımız kullansın.
Rebul ürünleri, yerli ürünler içerisinde bence en iyileri. Kullanılabilir ama mükemmel değil.
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Tıraşı - ihtilaf - 09/11/2013
@Floyd artık fotoğraflı yorum gönderiyor
Ynt: Günün Tıraşı - FloydianDM - 09/11/2013
(09/11/2013, Saat: 20:50)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Floyd artık fotoğraflı yorum gönderiyor
Ne kadar yeteneksiz olduğumu görüyorsunuzdur sayın moderatörüm.
Günün Tıraşı - pars - 09/11/2013
floydiyanDM fotoğrafı hesap makinası ile çekmiş.
Günün Tıraşı - ihtilaf - 09/11/2013
Fotoğraftaki kompozisyon,ışık,grain,perspektif,noise,focus hepsi yerinde yeni bir grunge photo akımı başlayabilir.
Şahsen @eskiuye3315 fotolarından daha başarılı buldum çünkü Floyd'un gönderdiği ilk tıraş fotoğrafı
(09/11/2013, Saat: 21:28)FloydianDM Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ne kadar yeteneksiz olduğumu görüyorsunuzdur sayın moderatörüm.
Günün Tıraşı - OnLyTNT - 09/11/2013
Merkür Progress 500
Polsilver Super Iridium
Nivea mild
Banat Perfect fırça (bıcırlar yolda)
Arko maximum comfort krem
Otel odasında traş oldum, yüzde köpürtme vs.. yapmak zorunda kaldım dolayısıyla. Tek yorumlayacağım Polsilver jilet olacak. Çok konforlu bir traş sundu. Herhalde bir alım ilanı yaparım bu jilete yönelik, 7 o'clock ayarında bir jilet hatta sunduğu konfor daha iyi ama keskinlik az biraz geride.
Günün Tıraşı - FloydianDM - 10/11/2013
(09/11/2013, Saat: 21:32)pars Adlı Kullanıcıdan Alıntı: floydiyanDM fotoğrafı hesap makinası ile çekmiş.
Patates ile çektim meslektaş. Haşlanmış.
Sent from my iPad using Tapatalk
Günün Tıraşı - chevalier - 10/11/2013
Bambino gliserin sabun
Lion De razor
Merkur platinum
Simpsons special pure badger
Woolworths bowl ( buradan buldugum tirtirli bir kase)
Proraso after shave balm
|