Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - erfa - 16/10/2019
Tüm arkadaşlara Sıhhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ArdıçKatranı - 16/10/2019
Günaydın, herkese sıhhatler olsun!
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Sh@dow - 16/10/2019
Tüm komşularıma sıhhatler olsun. Gününüzün keyifle geçmesi dileğiyle.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Chefkara - 16/10/2019
Sıhhatler olsun
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ahbap - 16/10/2019
Komşular hepinize sıhhatler olsun
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - manuple - 16/10/2019
Hepinizin bu mutluluk ve keyif dolu dakikalarının tekrarı olsun.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Samet - 16/10/2019
Sıhhatler olsun komşular...
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Ibra35 - 16/10/2019
Kullandığım Ürünler:
Haward DE tıraş aleti
Zenith Sentetik tıraş fırçası
Mike's Natural Soaps Handmade Barber Shop Artisan Tıraş sabunu (Don yağı - Lanolin - Kokum Yağı)
Polsilver Stainless eski üretim jilet
Feana Esperia After Shave
Sıhhatler Olsun
Sabun açıklaması;
Bergamot, fesleğen, meşe palamudu ve paçuli içeren karmaşık, güçlü ve erkeksi bir koku.
Bu sabun gerçek bir anlaşma. Tallow, birçok traş meraklısı tarafından (kendim de dahil olmak üzere) mümkün olan en yumuşak, en yumuşak ve en koruyucu köpüğü elde etmek olarak kabul edilen ana bileşendir. Ek olarak, bu sabun bitkisel gliserin, kokum yağı, shea yağı ve avokado yağı bakımından zengindir. Ayrıca, cildiniz ve bıçak arasında kaygan bir tampon oluşturan kaolin kili içerir.
Kekin üzerine krema, koyun yününden elde edilen mumsu bir madde olan lanolin ve fantastik bir saç kremi ve nemlendiricidir. Bu sabun cildinizi yumuşak, esnek ve pürüzsüz hissetmenize neden olacak zahmetsiz ve düpedüz çökmüş bir tıraş sağlar.
Günün Tıraşı (SOTD) - Aedan - 16/10/2019
(16/10/2019, Saat: 19:51)Ibra35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Kullandığım Ürünler:
Haward DE tıraş aleti
Zenith Sentetik tıraş fırçası
Mike's Natural Soaps Handmade Barber Shop Artisan Tıraş sabunu (Don yağı - Lanolin - Kokum Yağı)
Polsilver Stainless eski üretim jilet
Feana Esperia After Shave
Sıhhatler Olsun
Sabun açıklaması;
Bergamot, fesleğen, meşe palamudu ve paçuli içeren karmaşık, güçlü ve erkeksi bir koku.
Bu sabun gerçek bir anlaşma. Tallow, birçok traş meraklısı tarafından (kendim de dahil olmak üzere) mümkün olan en yumuşak, en yumuşak ve en koruyucu köpüğü elde etmek olarak kabul edilen ana bileşendir. Ek olarak, bu sabun bitkisel gliserin, kokum yağı, shea yağı ve avokado yağı bakımından zengindir. Ayrıca, cildiniz ve bıçak arasında kaygan bir tampon oluşturan kaolin kili içerir.
Kekin üzerine krema, koyun yününden elde edilen mumsu bir madde olan lanolin ve fantastik bir saç kremi ve nemlendiricidir. Bu sabun cildinizi yumuşak, esnek ve pürüzsüz hissetmenize neden olacak zahmetsiz ve düpedüz çökmüş bir tıraş sağlar.
Abi fırçayı beğendin mi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Ibra35 - 16/10/2019
Selam,yaqi ile dediğin gibi fark var.Malasef istediğim etkiyi alamadım.Tıraş kremi ile deneyeğim birde.Saygılar.
(16/10/2019, Saat: 20:01)Aedan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Abi fırçayı beğendin mi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
|