Porsuk Fırça Tavsiyesi - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: SAKAL FIRÇALARI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=6) +--- Forum: Porsuk Kılı Sakal Fırçaları (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=7) +--- Konu Başlığı: Porsuk Fırça Tavsiyesi (/showthread.php?tid=626) |
Cvp: Porsuk Fırça Tavsiyesi - izbe - 28/04/2016 (28/04/2016, Saat: 15:57)koolandgang Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Geçen gün bunları gördüğümden beri benim de ayarlarım bozuk Black Friday i bekleyin hocam almaya niyetliyseniz, ben dahil forumdan bir çok üstadımız black friday de bu güzelliklerden bir kaçına sahip oldu. Porsuk Fırça Tavsiyesi - Nani Kuş - 28/04/2016 @izbe hocam bütün serilerinde mi yoksa belli başlı bir iki modeldemi indirim yapıyorlar . Ve indirim oranı ne oluyor ? Cvp: Porsuk Fırça Tavsiyesi - koolandgang - 28/04/2016 (28/04/2016, Saat: 17:46)AKadir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @koolandgang Üstadım Sevgili Komşum, güle güle kullanın bu arada. Harika bir fırça almışsınız. Ayarlar maalesef birbiriyle ters orantılı Cvp: Porsuk Fırça Tavsiyesi - koolandgang - 28/04/2016 (28/04/2016, Saat: 18:28)izbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Black Friday i bekleyin hocam almaya niyetliyseniz, ben dahil forumdan bir çok üstadımız black friday de bu güzelliklerden bir kaçına sahip oldu. Evet de komşum, ona da daha neredeyse 7 ay var Neyse ben arkadaşın dolabının bir kısmını da yollayayım, biraz daha şenlensin ortalık Cvp: Porsuk Fırça Tavsiyesi - izbe - 28/04/2016 (28/04/2016, Saat: 19:00)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @izbe hocam bütün serilerinde mi yoksa belli başlı bir iki modeldemi indirim yapıyorlar . Ve indirim oranı ne oluyor ? Butun urunlerde indirim oluyor hocam. Bir de normalde listelenmeyen "limited edition" lar listeleniyor. Mesela ben ch3 manch amber i bu sayede almistim. Indirimler ise mesela bi "ch3 manch le" de %15-20 civarindayken, ch2 synthetic ve kremlerin tamaminda %50 idi. Cvp: Porsuk Fırça Tavsiyesi - Aleksey - 28/04/2016 (28/04/2016, Saat: 20:39)izbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Butun urunlerde indirim oluyor hocam. Bir de normalde listelenmeyen "limited edition" lar listeleniyor. Mesela ben ch3 manch amber i bu sayede almistim. Indirimler ise mesela bi "ch3 manch le" de %15-20 civarindayken, ch2 synthetic ve kremlerin tamaminda %50 idi. Tekrar olsa da Ch2 Synthetic alsak. Cvp: Porsuk Fırça Tavsiyesi - ckeskin - 28/04/2016 Black Friday'i ilk defa bu yıl yaptılar. Umarım önümüzdeki yıl tekrarlarlar. Cvp: Porsuk Fırça Tavsiyesi - Ibrahim34 - 21/08/2016 omega marka porsuk kılı tıraş fırça hakkında tecrübesi olan var mı arkadaşlar? tercih edilebilir mi önerileriniz? Cvp: Porsuk Fırça Tavsiyesi - Niko - 21/08/2016 (21/08/2016, Saat: 01:53)Ibrahim34 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: omega marka porsuk kılı tıraş fırça hakkında tecrübesi olan var mı arkadaşlar? tercih edilebilir mi önerileriniz? Porsuk olarak neden Omega markasını tercih ettiniz? Cvp: Porsuk Fırça Tavsiyesi - Chinaski - 21/08/2016 Komşum ben 621 modelini kullanıyorum, gayet güzel bir fırça. Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |