El Yapımı Tıraş Sabunlarım - Baskı Önizleme +- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com) +-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35) +--- Forum: Kendin yap - DIY (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=42) +--- Konu Başlığı: El Yapımı Tıraş Sabunlarım (/showthread.php?tid=8682) |
Cvp: El Yapımı Tıraş Sabunlarım - Efrasyab - 30/04/2018 (30/04/2018, Saat: 16:14)DenizKSK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Uzunca bir aradan sonra ben de @Efrasyab komşumun sabununu dün akşam denedim. Dilim döndüğünce ben de bir-iki kelam etmek isterim müsadenizle. Öncelikle benden profesyonel bir inceleme beklemeyin, sonuçta ben bir amatör kullanıcıyım Komşum inceleme yazınız için teşekkür ederim. Sıhhatler olsun. Köpük fotoğrafı da isterüüüük. Saygılar... Cvp: El Yapımı Tıraş Sabunlarım - ziyanınjileti - 30/04/2018 Üstadım bu yolda sana başarılar. Yorumları okudum ve bu konuda oldukça başarılısın. Çok güzel, olumlu yorumlar var. Tıraş sabununu merak etmedim değil. Umarım işi ilerletip hem yurtiçi hem yurtdışına açılırsın. Fiyatlarda her zaman cuzi olsun lütfen komşum. Cvp: El Yapımı Tıraş Sabunlarım - DenizKSK - 30/04/2018 @Efrasyab üstadım istediğin foto olsun. El Yapımı Tıraş Sabunlarım - Efrasyab - 30/04/2018 Vay arkadaş kaymak gibi köpük cidden. Sıhhatler olsun komşum. Saygılar... SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Cvp: El Yapımı Tıraş Sabunlarım - ArdıçKatranı - 10/05/2018 Fotolar kayık çıkmış ancak tıraş çok iyiydi. Ön hazırlıksız olarak sentetik fırça ile yüzde köpürtme yaptım, Futur 6 ayarda sakala giriştim, 2 perdede iş bitti, AS yok. Poz için tasta da biraz çevirdim. Sabun işinde de beğeni görece tabii, ben forumda beğenilen 2 avrupalı artizan sabunu çöpe atmış, sonrasında da don yağı içermeyen sabunlara önyargı ile bakmıştım. Efrasyab komşum önyargımı kırdı, kayganlık koruyuculuk had safhada, köpük yüzde coştu tasta ise – denediğim sentetik fırça kaynaklı olabilir – don yağlılar kadar aşırı miktarda olmadı ama 4 – 5 perde için yeterliydi. Tıraş sonrasında bende herhangi bir kuruluk olmadı, özellikle kuru ciltliler ne deneyimler bilemem. Dipten gelen kokuyu beğendim, baskın ve sürekli değil ama neticede bu bir parfüm değil. İlk denemede sabunu her yönüyle beğendim, kasede üretimini bekliyorum Cvp: El Yapımı Tıraş Sabunlarım - Efrasyab - 10/05/2018 ArdıçKatranı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Fotolar kayık çıkmış ancak tıraş çok iyiydi. Ön hazırlıksız olarak sentetik fırça ile yüzde köpürtme yaptım, Futur 6 ayarda sakala giriştim, 2 perdede iş bitti, AS yok. Poz için tasta da biraz çevirdim. Sabun işinde de beğeni görece tabii, ben forumda beğenilen 2 avrupalı artizan sabunu çöpe atmış, sonrasında da don yağı içermeyen sabunlara önyargı ile bakmıştım. Efrasyab komşum önyargımı kırdı, kayganlık koruyuculuk had safhada, köpük yüzde coştu tasta ise – denediğim sentetik fırça kaynaklı olabilir – don yağlılar kadar aşırı miktarda olmadı ama 4 – 5 perde için yeterliydi. Tıraş sonrasında bende herhangi bir kuruluk olmadı, özellikle kuru ciltliler ne deneyimler bilemem. Dipten gelen kokuyu beğendim, baskın ve sürekli değil ama neticede bu bir parfüm değil. İlk denemede sabunu her yönüyle beğendim, kasede üretimini bekliyorum Komşum incelemen ve övgülerin için teşekkür ederim. iyi günlerde kullanın. Değerli komşularım 20 gündür üzerine çalıştığım Türk Kahvesi içerikli sabunu eğer tuturabilirsem sizlere deneme boy olarak göndereceğim. İşin güzel tarafı tek damla esans kullanmadan sadece Türk Kahvesi ile koku kazandırmak olacak. İlk denemelerimde köpük gayet iyi koku ise süper. Saygılarımla. Cvp: El Yapımı Tıraş Sabunlarım - gidakontrol - 10/05/2018 Kahveli sabundan bende örnek isterim, sabah kahvesi keyfiyle mükemmel ortusur. Hazırladığınız sabunlari kargolarken bundanda numune koyarmisiniz bir tiraslik bile olsa Cvp: El Yapımı Tıraş Sabunlarım - Efrasyab - 10/05/2018 zaten etkinliğe katılan tüm komşularıma şayet tuturabilirsem göndereceğim Üstadım. Cvp: El Yapımı Tıraş Sabunlarım - mehmetgonen - 10/05/2018 (10/05/2018, Saat: 13:23)Efrasyab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: zaten etkinliğe katılan tüm komşularıma şayet tuturabilirsem göndereceğim Üstadım. Kemal Üstad, genelde akşam- gece traş olurum. Uyku kaçırmaz değil mi RE: Cvp: El Yapımı Tıraş Sabunlarım - Efrasyab - 18/05/2018 (10/05/2018, Saat: 14:37)mehmetgonen Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kemal Üstad, genelde akşam- gece traş olurum. Uyku kaçırmaz değil mi@mehmetgonen komşum kaçırmaz uzerine bir papatya cayı icersiniz SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |