Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Dumanus - 20/10/2019
(20/10/2019, Saat: 11:20)Chefkara Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Sıhhatler olsun komşular
Muhle'nin rose gold versiyonu en sevdigim sap tasarimidir. Guzel gunlerde kullanin komsum, cok şık gozukuyor
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - habaz - 20/10/2019
(20/10/2019, Saat: 12:21)Razorlazer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese sıhhatler olsun, iyi pazarlar...
Sıhhatler olsun komşum. Fotoğraf muhteşem net çıkmış. Bunun bir sırrı var mı? Cep telefonu ile bu netlikte fotoğraf çekilebilir mi? Ben bir türlü beceremedim
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Rigbie - 20/10/2019
Görüntü iyi olmasa da çok keyifli bir tıraş oldu.
Alet:Gilette black beauty 9.ayarda
Jilet:Üzerinde gilette yazan yeni perma sharp
Krem:Rose of Bulgaria güllü tıraş kremi
Fırça:Omeganın fiyat performans ürünlü bir fırçası modelini hatırlamıyorum fakat çok yumuşak herkese tavsiye ederim.
Tıraş sonrası:Adidas Tıraş sonrası losyonu,maskülen bir kokusu var.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Chefkara - 20/10/2019
(20/10/2019, Saat: 17:06)Dumanus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Muhle'nin rose gold versiyonu en sevdigim sap tasarimidir. Guzel gunlerde kullanin komsum, cok şık gozukuyor
Teşekkürler komşum kullanması çok keyifli
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Sh@dow - 20/10/2019
Güzel bir pazar akşamı tıraşıyla birlikte tüm komşularıma sıhhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - neoromancer - 20/10/2019
Tüm komsulara sihhatler olsun
Günün Tıraşı (SOTD) - Zeyes - 20/10/2019
Tüm komşulara sıhhatler olsun dileklerimle ...
———————
Zeyestws...
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - HTTPSEvrywhre - 20/10/2019
(20/10/2019, Saat: 19:51)habaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun komşum. Fotoğraf muhteşem net çıkmış. Bunun bir sırrı var mı? Cep telefonu ile bu netlikte fotoğraf çekilebilir mi? Ben bir türlü beceremedim
Metadan anladığım ve gözümle gördüğüm üzere iyi ışıkta düşük isoyla çekilmiş. Zaten ışık iyi olduğunda ve doğru yönetildiğinde ortalama bir telefon oto modda tatminkar sonuç verir. Iphone 5'inde fotoğrafçılık anlamında denklanşöre basmaktan öte çok fazla seçenek sunduğunu söyleyemeyiz herhalde.
Sİz galiba Nokia 5 kullanıyorsunuz, son ustura sapı deneme konusuna yüklediğiniz fotoğraflara bakınca kötü, bulanık fotoğraflar yüklemişsiniz diyemeyiz ve netlikten kastınız sap üzerinde dokunun belirginliği ise önce iyi ışıkta fotoğrafı çekin, desenleri belirgin bulmazsanız; düzenle diyip biraz keskinlik filtresi uygulayın, sizin fotoğraflarınızda benzer görünecektir.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Razorlazer - 20/10/2019
Teşekkür ederim @habaz , ben de bilmiyorum sırrı nedir fakat arkadaşın da belirttiği gibi ışık iyiydi sanırım. Fotoğraftan hiç anlamam bu arada. (Iphone 5'le çekmiştim fotoğrafı)
Günün Tıraşı (SOTD) - Sofistike - 20/10/2019
Cümleten sıhhatler olsun.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
|