RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ErkanY. - 15/11/2019
(15/11/2019, Saat: 20:18)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
4 gunluk sakal 2 perdede mis. Herkese sıhhatler olsun.
Makine:Timeless Scalloped
Fırca: Semogue 2018 SE
Sabun: Faena Geltir 2015
AS: Pinaud Whiskey Woods
Jilet: Gillette Platinum. Abim Faena efsaneymiş gercekten,deneme imkanı vermistin.
Sıhhatler olsun.
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - dikdik_s - 15/11/2019
@Serkan1221
Kardesim tesekkurler. Fırca Semogue'un yurtdısı foruma ozel yaptıgı sınırlı sayıdaki ozel uretim bir fırca.
@ErkanY.
Dostum size sample diye cıkardıgımda dolap arsivinden, dedim banyoda tek sabun kaldı yanına bu arkadası da ekleyip 3017 yapayım. Yavas yavas kullanıp bitirmeye calısıcam. Pek bir kokusu kalmamıs veya ben alamadım ama kopurme ve performansta en ufak sorun yok.
RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ErkanY. - 15/11/2019
(15/11/2019, Saat: 22:13)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Serkan1221
Kardesim tesekkurler. Fırca Semogue'un yurtdısı foruma ozel yaptıgı sınırlı sayıdaki ozel uretim bir fırca.
@ErkanY.
Dostum size sample diye cıkardıgımda dolap arsivinden, dedim banyoda tek sabun kaldı yanına bu arkadası da ekleyip 3017 yapayım. Yavas yavas kullanıp bitirmeye calısıcam. Pek bir kokusu kalmamıs veya ben alamadım ama kopurme ve performansta en ufak sorun yok. Valla abim ben hayran oldum inan.
Günün Tıraşı (SOTD) - Aedan - 15/11/2019
(15/11/2019, Saat: 22:13)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Serkan1221
@ErkanY.
Dostum size sample diye cıkardıgımda dolap arsivinden, dedim banyoda tek sabun kaldı yanına bu arkadası da ekleyip 3017 yapayım. Yavas yavas kullanıp bitirmeye calısıcam. Pek bir kokusu kalmamıs veya ben alamadım ama kopurme ve performansta en ufak sorun yok.
Abi
Timeless çok beğendim nasıl alırız
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - batmanforever - 16/11/2019
Gillette Aristocrat
Astra SP Yeşil (#2)
Razorock Bruce Plissoft
B&M Hallows
Nivea TS Balsam
Osma Şap Taşı
3 perde sonunda rötuşsuz tertemiz bir tıraş elde ettim
Tüm komşularıma sıhhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Değer - 16/11/2019
@batmanforever Sıhhatler olsun Volkan abi.
Günün Tıraşı (SOTD) - ErkanY. - 16/11/2019
Sıhhatler olsun komşum
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Sh@dow - 16/11/2019
@batmanforever Volkan abi sıhhatler olsun, baktım bir Aristocrat görünce gözüm gönlüm açıldı valla
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - erfa - 16/11/2019
Tüm arkadaşlara sıhhatler olsun.
@batmanforever Volkan abi az sonra Rocket le tıraş olacaktım ama kanıma giriyon abi sen
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - batmanforever - 16/11/2019
(16/11/2019, Saat: 22:15)Değer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @batmanforever Sıhhatler olsun Volkan abi.
Teşekkür ederim @Değer Mehmet.
(16/11/2019, Saat: 22:15)ErkanY. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun komşum
Teşekkür ederim @ErkanY. komşum.
(16/11/2019, Saat: 22:19)Sh@dow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @batmanforever Volkan abi sıhhatler olsun, baktım bir Aristocrat görünce gözüm gönlüm açıldı valla
Teşekkür ederim @Sh@dow Doğan. Aristocrat güzel bir alet ama asabidir
(16/11/2019, Saat: 22:55)erfa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tüm arkadaşlara sıhhatler olsun.
@batmanforever Volkan abi az sonra Rocket le tıraş olacaktım ama kanıma giriyon abi sen
Teşekkür ederim @erfa Fatih. Astra Yeşil’le dene istersen bana çok uyumlu geldi tavsiye ederim.
Sana şimdiden keyifli tıraşlar diliyorum. Sıhhatler olsun
|