Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Mustafa40 - 25/11/2019
(25/11/2019, Saat: 09:57)DelikanliTiras Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese sıhhatler olsun, tıraş sonrası olarak Bebak acı badem sütü kullandım, çok kıvamlı bir krem, ıslak yüzde uygulamak daha iyi
Sihhatler olsun abi.
RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - kiwi21 - 25/11/2019
(25/11/2019, Saat: 09:57)DelikanliTiras Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese sıhhatler olsun, tıraş sonrası olarak Bebak acı badem sütü kullandım, çok kıvamlı bir krem, ıslak yüzde uygulamak daha iyi Oncelikle sihhatler olsun. Kullanmis oldugunuz sabunla asagidaki sabun ayni midir? Kapaklari farkli da kafamda soru isareti olustu.
https://www.extrashaving.com/cella-tiras-kremi-kasede-150ml
Cvp: RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - DelikanliTiras - 25/11/2019
Evet aynı sabun, kapak tasarımında değişiklik olmuş
(25/11/2019, Saat: 10:19)kiwi21 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Oncelikle sihhatler olsun. Kullanmis oldugunuz sabunla asagidaki sabun ayni midir? Kapaklari farkli da kafamda soru isareti olustu.
https://www.extrashaving.com/cella-tiras-kremi-kasede-150ml
RE: Cvp: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - FearOfATG - 25/11/2019
(25/11/2019, Saat: 10:23)DelikanliTiras Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet aynı sabun, kapak tasarımında değişiklik olmuş Keşke büyük ilçelerden biri il olsaydı da bugün de video izleyebilseydik.
82'ye küstük Selman hocam..
Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk Turbo Pro VIP kullanılarak gönderildi...
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - kiwi21 - 25/11/2019
(25/11/2019, Saat: 10:23)DelikanliTiras Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Evet aynı sabun, kapak tasarımında değişiklik olmuş
Bilgi için teşekkür ederim.
(25/11/2019, Saat: 10:51)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Keşke büyük ilçelerden biri il olsaydı da bugün de video izleyebilseydik.
@FearOfATG komşuma katılıyorum. Bir gece ansızın Musul, Kerkük yapsaydık da severek takip ettiğimiz videolar sürseydi
Cvp: RE: Cvp: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - JohnLocke - 25/11/2019
(25/11/2019, Saat: 10:51)FearOfATG Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Keşke büyük ilçelerden biri il olsaydı da bugün de video izleyebilseydik.
Atatürk’ün misak-I milli sınırlarını dahil edebiliriz. Gazi Antep Şehit Halep...
Günün Tıraşı (SOTD) - U A K - 25/11/2019
Tüm komşularıma sıhhatler olsun
HRY-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - 3RD1 - 25/11/2019
@DelikanliTiras
Girne, Lefkoşa, Gazimağusa ağlıyor.
Kensurfs, Mantic59'un ellerinde after shave ler, fırçalar, eğleniyorlar, birbirlerine şakalar yapıyorlar. Soruyorlar Selman abi benim neden bir tıraş günüm yok neden bizde tıraş olmuyorsun.
Günün Tıraşı (SOTD) - JohnLocke - 25/11/2019
Usta ile değiştirdik jileti, oldukça iyi sonuç verdi. Günlük devam ettiğim için yakınlık sevdamdan fedakarlık yapıyorum bir iki gün ara verip gün aşırı sinek kaydı yapmaya başlayabilirim. Razorock Hawk’ı biraz daha kullanmak istiyorum.
Sabun icin dün sönüyor mu acaba dedim ama bugün gayet iyiydi.
Qshave hakkında artık net fikir sahibi oldum. Benim elimdeki aletin bir tarafı daha agresif. Üretim hatası mi genel bir durum mu bilmiyorum ama alet bence güzel. Agresif tarafıyla tıraş oldum.
Old Spice’ın kokusu tarif edemediğim bir koku ama gerçekten güzel. Kalıcılık memnun edici değil maalesef.
Herkese iyi haftalar, iyi tıraşlar !!
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Sh@dow - 25/11/2019
Tüm komşularıma sıhhatler olsun.
|