Günün Tıraşı (SOTD) - U A K - 05/12/2019
Fırçaya bayıldım kaynar suya basmıştım tıraştan önce tam kışlık yüzümü sıcacık bir şekilde mest etti ama kulağımı da bir güzel de köpük yapmayı ihmal etmedi
HRY-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Hüseyin İbiş - 05/12/2019
(05/12/2019, Saat: 21:11)U A K Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fırçaya bayıldım kaynar suya basmıştım tıraştan önce tam kışlık yüzümü sıcacık bir şekilde mest etti ama kulağımı da bir güzel de köpük yapmayı ihmal etmedi
Komşum aletten memnun musunuz? Biraz bahseder misiniz?
RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - U A K - 05/12/2019
(05/12/2019, Saat: 21:15)Hüseyin İbiş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum aletten memnun musunuz? Biraz bahseder misiniz? Komşum aleti bir antikacıdan temin ettim ilk geldiğinde tarak kısmı yamuktu sağ ve sol tarafı aşağı doğru eğikti bugün düzelttim ve denedim yüzümü eskisi gibi parçalamadı ama günlük tirasa uygun değil sakalım iki günlüktü (genelde günlük tıraş olurum) ve çok agresif buldum jilet de o kadar keskin değil ama buna rağmen boynumda minik bir ısırık attı belki bendekinin ayarı tam oturmadığı için de bu kadar agresif olabilir 50 lira gibi bir ücrete almıştım yavaş tıraş olunca o kadar sorun çıkarmıyor ama genede dikkatli olmak gerekir şahsen (bendeki alet de çok eski olduğu için bu kadar agresif olabilir emin değilim)
Günün Tıraşı (SOTD) - kiwi21 - 05/12/2019
Aliexpress'ten gelen sapinda ismimin yazili oldugu Merkur Futur klonu Qshave
Yine Aliexpress'ten gelen Yaqi Sagrada Familia
Londra'dan gelen TOBS Royal Forest.
Once 4.5, sonra 3, sonra 1.5 ayarda ilk kez 3 perde tiras oldum. Jiletim Personna'ydi. Kitir kitir sesleri esliginde tahrissiz bir tiras oldum.
Cok tecrubeli olmadigimdan bilemiyorum sabundan mi fircadan mi ama sabun bi 3-4 perde daha tirasi cikarirdi
Herkese sihhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Değer - 05/12/2019
Tüm komşularıma sıhhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Chefkara - 06/12/2019
gillette tech fat handle ,, nasıl tatlı geldi standart bir tıraş sunuyor narin ince yapısı ile 1940 li yıllardan geliyorum diyor ? progress ve r89'u sanırım bir süre beklettirecek ... Jilet biraz daha keskin olabilir .
Cvp: RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Hüseyin İbiş - 06/12/2019
(05/12/2019, Saat: 21:20)U A K Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum aleti bir antikacıdan temin ettim ilk geldiğinde tarak kısmı yamuktu sağ ve sol tarafı aşağı doğru eğikti bugün düzelttim ve denedim yüzümü eskisi gibi parçalamadı ama günlük tirasa uygun değil sakalım iki günlüktü (genelde günlük tıraş olurum) ve çok agresif buldum jilet de o kadar keskin değil ama buna rağmen boynumda minik bir ısırık attı belki bendekinin ayarı tam oturmadığı için de bu kadar agresif olabilir 50 lira gibi bir ücrete almıştım yavaş tıraş olunca o kadar sorun çıkarmıyor ama genede dikkatli olmak gerekir şahsen (bendeki alet de çok eski olduğu için bu kadar agresif olabilir emin değilim)
Komşum genelde 3-4 günde bir tıraş olan birisiyim. Bundan dolayı biraz agresif bir alet arayışındayım ve açık tarak bir alet almayı planlıyorum ama yüzüm hassas olduğu in r41 gibi aletlerden çekiniyorum. Bu yüzden etkili ama taraklı bir alet arıyorum. Bu Gillette open comb serisi hoşuma gidiyor ama forumda ilanları kaçırdığım için alamadım bir türlü. Görüşleriniz için teşekkür ederim bende yakın zamanda vintage bir açık tarak edinmeyi planlıyorum.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Sh@dow - 06/12/2019
Tüm komşularıma sıhhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Hüseyin İbiş - 06/12/2019
(06/12/2019, Saat: 08:28)Sh@dow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tüm komşularıma sıhhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Hüseyin İbiş - 06/12/2019
(06/12/2019, Saat: 08:28)Sh@dow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tüm komşularıma sıhhatler olsun.
Sıhhatler olsun komşum. Fırça da comsetic mi? Sapı çok güzelmiş.
|