Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Değer - 08/12/2019
@zorsakal Usturaya geçişin hayırlı olsun komşum. Dikkatli ol yüzünde yoğun dolgun köpük oluşturma inceden cildinde köpük olsa yeter sıhhatler olsun
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Spawn - 08/12/2019
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - erfa - 08/12/2019
Tüm arkadaşlara sıhhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - zorsakal - 08/12/2019
(08/12/2019, Saat: 22:41)Değer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @zorsakal Usturaya geçişin hayırlı olsun komşum. Dikkatli ol yüzünde yoğun dolgun köpük oluşturma inceden cildinde köpük olsa yeter sıhhatler olsun
sağol komşum..geçiş demeyelim de deneme diyelim..1.5 perde sonunda bıraktım..1 haftadır de89 ve mavi astra ile aşk yaşıyorum zaten usturaya hiç gerek yokmuş:-) merakımı giderdim..korka korka kullandım..bikeç kesikten sonra bıraktım :-) de89 ve mavi astra ile tıraşı tamamladım..şapı sürünce yandım :-) daha da usturayı elime alır mıyım bilmiyorum :-)
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Değer - 08/12/2019
(08/12/2019, Saat: 23:21)zorsakal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: sağol komşum..geçiş demeyelim de deneme diyelim..1.5 perde sonunda bıraktım..1 haftadır de89 ve mavi astra ile aşk yaşıyorum zaten usturaya hiç gerek yokmuş:-) merakımı giderdim..korka korka kullandım..bikeç kesikten sonra bıraktım :-) de89 ve mavi astra ile tıraşı tamamladım..şapı sürünce yandım :-) daha da usturayı elime alır mıyım bilmiyorum :-)
@zorsakal İlk deneme de olur öyle şeyler komşum. Usturanın keyfi başkadır ilk tıraşlar da biraz bol vakit ister. Zamanla tecrübe arttıkça ekipmanların arasında vazgeçilmez olur
Günün Tıraşı (SOTD) - kiwi21 - 08/12/2019
Bundan sonra bu forumda TOBS'un bir numarali mudavimiyim. 3 parca sabun almistim. Gecen tiras royal forest bu tiras sandalwood. Sabunlar bittiginde gerekirse İngiltere'ye kacak girip o sabunlari alirim
Rapira'yi da ilk kez denedim. Cok memnun kaldim.
Günün Tıraşı (SOTD) - mertalp - 09/12/2019
Tüm komşularıma sıhhatler olsun.
Günün Tıraşı (SOTD) - hardhungry - 09/12/2019
Tüm komşulara sıhhatler olsun
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - ahbap - 09/12/2019
Sıhhatli olsun komşular..
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - mustbe - 09/12/2019
(09/12/2019, Saat: 00:41)ahbap Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatli olsun komşular..
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tüm komşulara sıhhatler olsun.
Komşum sizin robot benim sokak müzisyenleri gibi jiletçi çıkmış
|