Geleneksel Tıraş Forumları
En büyüğümüz kim? - Baskı Önizleme

+- Geleneksel Tıraş Forumları (http://www.geltir.com)
+-- Forum: BEYİN FIRTINASI (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=35)
+--- Forum: Tıraş Dışı (http://www.geltir.com/forumdisplay.php?fid=37)
+--- Konu Başlığı: En büyüğümüz kim? (/showthread.php?tid=1275)

Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Cvp: En büyüğümüz kim? - Tahir - 25/01/2017

(25/01/2017, Saat: 21:05)Lorenzo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim babam da Gillette Slim, Black Beauty, Perma Sharp, Gibbs tıraş kremcisiydi  @Tahir ve @sirjames komşularım. Her Allah'ın günü inanılmaz temiz tıraş olurdu. After Shave, şap vs. kullanmazdı. İlk tüyoları o vermişti bana. Şimdi de ben oğlumu aynı şekilde yetiştiriyorum. En bayıldığı koku Tabac. Adam bu yaşta (13) şimdiden peşimden geliyor.  Daha sakallar tüy ama Smile

@Lorenzo komşum Allah bağışlasın ne mutlu size ve bizlere..
Hani derler ya "Birds of a feather Fluck together" meali
Hacı hacıyı Mekkede Hoca hacayı tekkede...., dakkada buluyorWink

Cvp: En büyüğümüz kim? - Serjames - 25/01/2017

(25/01/2017, Saat: 21:05)Lorenzo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Benim babam da Gillette Slim, Black Beauty, Perma Sharp, Gibbs tıraş kremcisiydi  @Tahir ve @sirjames komşularım. Her Allah'ın günü inanılmaz temiz tıraş olurdu. After Shave, şap vs. kullanmazdı. İlk tüyoları o vermişti bana. Şimdi de ben oğlumu aynı şekilde yetiştiriyorum. En bayıldığı koku Tabac. Adam bu yaşta (13) şimdiden peşimden geliyor.  Daha sakallar tüy ama Smile

@Lorenzo hocam sizin slim baba yadigarı mı ?
Sizin afacan bu gidişle bizim yaşımıza geldiğinde bu işin piri olur Smile Büyük şans Sleepy Tıraş aleti

Cvp: En büyüğümüz kim? - Niko - 25/01/2017

(25/01/2017, Saat: 21:36)serjames Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Lorenzo hocam sizin slim baba yadigarı mı ?
Sizin afacan bu gidişle bizim yaşımıza geldiğinde bu işin piri olur  Smile Büyük şans   Sleepy  Tıraş aleti

Ne yazık ki değil @serjames komşum Sad İlk zamanlarda birlikte kullanmıştık; sonra ben önce usturaya,  bir süre sonra da kartuşluya geçince babamın aletini takip etmedim. Zaten o yıllarda bu aletler her yerde ve herkeste bulunduğundan dolayı bizim gözümüzde ekstra bir önemi ve değeri yoktu. Sıradan tıraş aletleriydi. Yıllar ilerledikçe değerlendiler. İlerleyen o yıllar içersinde de manevi değerini öngöremedim ve babamın ekipmanı yitip gitti.

Cvp: En büyüğümüz kim? - Serjames - 25/01/2017

(25/01/2017, Saat: 23:18)Lorenzo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ne yazık ki değil @serjames komşum Sad İlk zamanlarda birlikte kullanmıştık; sonra ben önce usturaya,  bir süre sonra da kartuşluya geçince babamın aletini takip etmedim. Zaten o yıllarda bu aletler her yerde ve herkeste bulunduğundan dolayı bizim gözümüzde ekstra bir önemi ve değeri yoktu. Sıradan tıraş aletleriydi. Yıllar ilerledikçe değerlendiler. İlerleyen o yıllar içersinde de manevi değerini öngöremedim ve babamın ekipmanı yitip gitti.

Undecided yazık olmuş , yinede iyi tarafından bakmak gerek sizin küçük beye iyi bir örnek olur Smile

Cvp: En büyüğümüz kim? - martin - 26/01/2017

Martin Amcanız da 50 yaşına girdi (1967) buraya üye olduğumda sanırım 43 tüm

uzun süredir yoktum hepinize merhabalar

Cvp: En büyüğümüz kim? - Tahir - 26/01/2017

(25/01/2017, Saat: 20:26)serjames Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Biri fatboy mu dedi ??? Exclamation
Tahir abi amcamın ellerinden öperim , yanlış anlama ama tam benim kafa . Fatboy , ej sandal filan .
Allah uzun ömür versin  Rolleyes

(26/01/2017, Saat: 00:49)martin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Martin Amcanız da 50 yaşına girdi (1967) buraya üye olduğumda sanırım 43 tüm

uzun süredir yoktum hepinize merhabalar

@martin komşum merhaba.. size mutlu güzel yaşlar ve yeniden hoşgeldiniz o zamanWink

Cvp: En büyüğümüz kim? - Tahir - 26/01/2017

(25/01/2017, Saat: 20:26)serjames Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Biri fatboy mu dedi ??? Exclamation
Tahir abi amcamın ellerinden öperim , yanlış anlama ama tam benim kafa . Fatboy , ej sandal filan .
Allah uzun ömür versin  Rolleyes

@serjames komşum çok çok teşekkürler çok saolun benimde favorilerim fatboy + sandal o yüzden Wink

Cvp: En büyüğümüz kim? - keklik - 26/01/2017

(16/07/2012, Saat: 16:49)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 1 9 7 3
merhabalar
herkese bol köpüklü keyifli tıraşlar diyorum.
kimliğimde 01.01.1953/edirne olarak yazıyor....

Cvp: En büyüğümüz kim? - kral arthur - 27/01/2017

Merhabalar bende 1983 doğumluyum ortalamalarda geziniyorum galiba...
Herkese iyi tıraşlar.

Cvp: En büyüğümüz kim? - ix.mert - 27/01/2017

1992, Samsun