Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - grknclk - 22/12/2019
Komsum arkomen.com.tr de duruyor halen.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Dumanus - 22/12/2019
(22/12/2019, Saat: 17:42)forevermore07 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum emin değilim ama bu comfort arko galiba artık üretilmiyor; arkonun kendi sitesinden de kalkmış; ben iki üç tane stokladım internetten. Kremi beğenerek kullanıyorsanız aklınızda olsun
Evet komsum, ozellikle kokusu ve kayganlik acisindan severek kullandigim bir krem. Uretimden kalktigini duymamistim, oyle birsey varsa rotasyona sokmak acisindan birkac tane almak iyi olacaktir. Tesekkurler
Günün Tıraşı (SOTD) - forevermore07 - 22/12/2019
(22/12/2019, Saat: 18:01)grknclk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komsum arkomen.com.tr de duruyor halen.
Evyapshop.com üzerinden satış yapıyor arko; orada mevcut değil komşum. Zincir marketlerde de pek görmüyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - ahbap - 22/12/2019
Keyifli tıraşlar dilerim tüm komşulara..
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Sh@dow - 22/12/2019
(22/12/2019, Saat: 18:32)ahbap Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Keyifli tıraşlar dilerim tüm komşulara..
Keyifli tıraşların olsun komşum, yine çok güzel bir kare gelmiş
Günün Tıraşı (SOTD) - zorsakal - 22/12/2019
Bugün Acıbadem günü olsun..değişik bir as deneyeceğim
Günün Tıraşı (SOTD) - Sofistike - 22/12/2019
(22/12/2019, Saat: 11:26)steelaesthetic Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 4 gün geçmiş ama yine de belirtmek isterim harika bir takım
Teşekkürler, @steelaesthetic komşum.
Keyifli tıraşlar dilerim.
RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ahbap - 23/12/2019
(22/12/2019, Saat: 22:50)Sh@dow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Keyifli tıraşların olsun komşum, yine çok güzel bir kare gelmiş Teşekkürler komşum
Günün Tıraşı (SOTD) - -mali - 23/12/2019
(22/12/2019, Saat: 23:32)Sofistike Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler, @steelaesthetic komşum.
Keyifli tıraşlar dilerim.
Tek kelimeyle mükemmel[WHITE MEDIUM STAR]️[WHITE MEDIUM STAR]️[WHITE MEDIUM STAR]️[WHITE MEDIUM STAR]️[WHITE MEDIUM STAR]️
Sıhhatler olsun Gürkan
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - SKYBRAVE - 23/12/2019
(22/12/2019, Saat: 03:14)CK89 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tatara Nodachi etkinligi yuksek, jileti hissettiren bir alet. Ama tirasi yumusak. Basligi ince.
Ben cok begendim, ama sapi agir, Storkdan titanium sap siparisi verdim iki yada uc tane, biri Tatara icin, biri yeni edindigim WR1 .94 OC, bir tane de Start icin istiyorum. Sadece basligi portekizden siparis etmenizi tavsiye ederim.
50 gramlik uzun sap ile kullanacagim zaman, toplam agirligi 80 gram civarinda olacak ve daha konforlu olacagina inaniyorum.
Nodachi'yi ben cok begendim. Dolapta, Charcoal'nun yerini aldi.
Detaylı yorumun için teşekkür ederim Cem. Aleti beğenmene sevindim, güzel günlerde kullan. Maalesef senin gibi bu kadar üst düzey aleti alıp deneme imkanımız olmuyor. Bu açıdan yorumların çok değerli. Sen de bu konuda yorumlarını eksik etmiyorsun, tekrardan teşekkür ederim. Bu aralar kafam fazlasıyla karışık. Beğenilen, tavsiye edilen çelik aletlerin sayısı son zamanlarda oldukça fazlalaştı. Bir ara seni yine özelden rahatsız edeceğim sanırım
|