Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ArdıçKatranı - 25/12/2019
Günaydın, herkese sıhhatler olsun!
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - paspartu - 25/12/2019
Günaydın,
Keyifli tıraşlar olsun herkese. Gün güzel geçsin.
Günün Tıraşı (SOTD) - DelikanliTiras - 25/12/2019
Herkese sıhhatler olsun
Günün Tıraşı (SOTD) - 00serkan4300 - 25/12/2019
Sv felce her kullandığımda beni mest ediyor.razorock game changer .68 bu jiletle cok temiz ve rahat bir tıraş verdi. Maggard sentetiği de birkaç tıraştır kullanıyorum çok beğendim.Tıraş olan tüm komşularıma sıhhatler olsun
SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - MetsGo - 26/12/2019
@Efrasyab sabunları zaten biliyorduk , kalitesi hep üst seviye
Ballı balsam tıraşa müthiş keyf kattı , yumuşattı 3-4 dk içinde emildi ve cildi beslediği , yatıştırdığını ilk tıraşta net hissettim .
Tüm dostlara sıhhatler olsun
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - DenizKSK - 26/12/2019
Günaydın komşular, sıhhatler olsun.
Bizde de bugün full @Efrasyab seti vardı.
1. Nesil kantaronlu sabun ve 3. Nesil ballı balsam takımdaydı. Sabun ve balsam fevkalâde güzel ve temiz iş çıkardı. Hele o balsamın açılış sonrası koku değişimleri çok iyi idi. Önce bir vanilyalı bal ile sizi karşılıyor akabinde yakmayan mentol ve serinlik nöbeti devralıyor. Ve koku çok uzun bir süre devam ediyor.
Elinize sağlık Kemal üstadım.
Günün Tıraşı (SOTD) - hardhungry - 26/12/2019
Herkese keyifli bir sabah tıraşı ve güzel bir gün dilerim
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - paspartu - 26/12/2019
Günaydın komşular, sıhhatler olsun.
Günün Tıraşı (SOTD) - onur7 - 26/12/2019
Jiletle ilk tıraşım. Özellikle ikinci perdede makine yüzümde kayıp gidince jilet kesmiyor sandım birden ama hissettirmeden almış ilk perdeden arkada bıraktıklarını. Temiz sayılabilecek bir tıraş çıkarttı. Mucize yaratmasa da akarı kokarı olmayan sevimli bir arkadaşmış.
Sabun: Spafanico Varesino Stella Alpina
Makine: Mühle R89
Fırça: Yaqi 24mm 2band
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Chefkara - 26/12/2019
(26/12/2019, Saat: 12:44)onur7 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Jiletle ilk tıraşım. Özellikle ikinci perdede makine yüzümde kayıp gidince jilet kesmiyor sandım birden ama hissettirmeden almış ilk perdeden arkada bıraktıklarını. Temiz sayılabilecek bir tıraş çıkarttı. Mucize yaratmasa da akarı kokarı olmayan sevimli bir arkadaşmış.
Sabun: Spafanico Varesino Stella Alpina
Makine: Mühle R89
Fırça: Yaqi 24mm 2band
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Komşum fırçayı tavsiye edermisiniz ?
|