RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - onur7 - 26/12/2019
(26/12/2019, Saat: 13:59)Chefkara Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum fırçayı tavsiye edermisiniz ? Beklentinizi bilmeden cevap vermesi zor hocam ama günlük kullanım için ideal fırça tanımının karşılığı benim için bu arkadaş. Loft - knot ve kıl yoğunluğu oranı çok iyi, sert sabunları yüklemede başarılı, yüzde yayılma hissini de seviyorum. Sap ergonomisi hem yüzde hem de tasta köpürtme için uygun benim için elde kaybolup gitmiyor, en uçtan kavrayıp tatlı tatlı çalışılabiliyor. Birde günlük kullanımda tercih etme nedenim ısı tutmadaki başarısı oldu.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Değer - 26/12/2019
Tüm komşularıma sıhhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Sh@dow - 26/12/2019
Tüm komşularıma sıhhatler olsun, keyifli tıraşlar dilerim.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - hlkkzn - 26/12/2019
tüm komşulara keyifli tıraşlar
qshave parthenon v2.0
ds cosmetic 2 band silvertip porsuk fırça
polisilver
tabac sabun
nivea alkolsüz losyon
rosece balm
Günün Tıraşı (SOTD) - MetsGo - 27/12/2019
Günaydın , keyifli tıraşlarınız olsun ..
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - manuple - 27/12/2019
Tüm arkadaşlara Keyifli bir tıraşın keyifli bir güne merhaba demesi dileğiyle.
Tıraş malzemelerinin birbirine yakıştığı bir tablo ve Ustura'nın mazinin derinliklerine yolculuk ettirir gibi duruşunun yanında en dikkat çeken ise NIRĞINA ermiş bir tıraş fırçası
(25/12/2019, Saat: 09:31)ArdıçKatranı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Günaydın, herkese sıhhatler olsun!
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Hüseyin İbiş - 27/12/2019
(26/12/2019, Saat: 22:30)hlkkzn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
tüm komşulara keyifli tıraşlar
qshave parthenon v2.0
ds cosmetic 2 band silvertip porsuk fırça
polisilver
tabac sabun
nivea alkolsüz losyon
rosece balm
Komşum aletten ve balsamdan biraz bahseder misiniz? Özellikle balsam çok merak ettiğim bir ürün. Daha önce qshave futur klonu ile sorun yaşamıştım jileti eğik tutuyordu bu alette de bu tarz sıkıntılar var mı?
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - hlkkzn - 27/12/2019
(27/12/2019, Saat: 12:14)Hüseyin İbiş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum aletten ve balsamdan biraz bahseder misiniz? Özellikle balsam çok merak ettiğim bir ürün. Daha önce qshave futur klonu ile sorun yaşamıştım jileti eğik tutuyordu bu alette de bu tarz sıkıntılar var mı?
aletten memnunum genel olarak. jileti mutlaka kontrol ediyorum eğik tutmasına pek rastlamadım, bir tarafı daha agresif sesden bile belli oluyor, mekanizmasına ilk geldiği zaman yağ damlatmıştım, ayarlarını da kapaklar açıkken yapıyorum şimdilik sorun yok.
balm katı avuç içinde ısıtarak yüzüme uyguluyorum. yağlı bir yapısı var. 20 dk falan yüz de emiliyor. kokusu muhteşem bana göre, koruyucu olarak da işini iyi yapıyor, cildim çok kurudur anakara soğuğunda koruması harika.
Günün Tıraşı (SOTD) - GartBnx - 27/12/2019
GaRtBnX.....
https://www.instagram.com/gartshobby/
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - connect - 27/12/2019
Sıhhatler olsun Burak Bey
|