Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Dumanus - 29/12/2019
Tum komsumalarima sihhatler olsun, guzel pazarlar...
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - oguzhan5069 - 29/12/2019
Bugünkü saz arkadaşlarımız:
İkon B1 Slant
Da Vinci Oumo 290
Feather New Hi-Stainless
Gentlemen’s Tonic Tıraş Kremi
veee zihni sinir projem tıraş kasem :))
RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Creator - 29/12/2019
(29/12/2019, Saat: 11:58)oguzhan5069 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Bugünkü saz arkadaşlarımız:
İkon B1 Slant
Da Vinci Oumo 290
Feather New Hi-Stainless
Gentlemen’s Tonic Tıraş Kremi
veee zihni sinir projem tıraş kasem ) Keyifli tıraşlar dostum.
Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - oguzhan5069 - 29/12/2019
(29/12/2019, Saat: 12:01)Creator Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Keyifli tıraşlar dostum.
Teşekkürler.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Razorlazer - 29/12/2019
@Serjames, fırça Frank Shaving 28mm G4 Fiber Sentetik olarak geçiyor. G4 kıl tipi FS'in çıkardığı en yeni model; kıllar biraz ince olsa da düğüm yoğun, batıcılığı yok ve omurga da gayet iyi (ne sert ne yumuşak), ısıyı ve suyu tutması tabii ki porsuk fırçalarla kıyaslanamaz ama fena da değil. Başka marka sentetik fırçam olmadığı için karşılaştırma yapamıyorum ama FS'den gayet memnunum.
Günün Tıraşı (SOTD) - JohnLocke - 29/12/2019
Merkur Futur 1-1-1
Yaqi 24mm
Nivea kremi aylardır kullanmıyordum haksızlık ediyormuşum. Kayganlığı oldukça iyi geldi, sorunsuz bir tıraş oldu.
Jileti ilk kez kullanıyorum, akıp gitti.
Afta kokusuyla mest etti.
Herkese iyi pazarlar, iyi tıraşlar !
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - yusufackgz - 29/12/2019
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Serjames - 29/12/2019
(29/12/2019, Saat: 12:13)Razorlazer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Serjames, fırça Frank Shaving 28mm G4 Fiber Sentetik olarak geçiyor. G4 kıl tipi FS'in çıkardığı en yeni model; kıllar biraz ince olsa da düğüm yoğun, batıcılığı yok ve omurga da gayet iyi (ne sert ne yumuşak), ısıyı ve suyu tutması tabii ki porsuk fırçalarla kıyaslanamaz ama fena da değil. Başka marka sentetik fırçam olmadığı için karşılaştırma yapamıyorum ama FS'den gayet memnunum.
Görüntüsünden sentetik olduğunu tahmin etmiştim. Fakat knotu 28 mm gibi durmuyordu. Nasıl başarmışsalar o kılları öyle sıkıştırmayı
Teşekkürler komşum.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Sh@dow - 29/12/2019
Tüm komşularıma sıhhatler olsun. @Efrasyab Kemal bey Lanolinli sabununuzun hem kokusunu hemde performansını çok başarılı buldum ve severek kullanıyorum.
Bal özlü balsamınız yoğunluğu ve kokusu gayet güzel, tahrişli bir tıraştan sonra değeri bir tık daha net anlaşılacaktır diye düşünüyorum. Cildi başarılı bir şekilde onarmakta ve rahatlatmakta. Elinize, emeğinize sağlık tekrardan.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Razorlazer - 29/12/2019
(29/12/2019, Saat: 13:16)Serjames Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Görüntüsünden sentetik olduğunu tahmin etmiştim. Fakat knotu 28 mm gibi durmuyordu. Nasıl başarmışsalar o kılları öyle sıkıştırmayı
Teşekkürler komşum.
Bana da 28mm gibi gelmedi de ürün açıklaması öyle olunca hiç kurcalamadım
Bu arada herkese sıhhatler olsun, tıraş keyfiniz fotoğraflara yansımış.
|