Günün Tıraşı (SOTD) - Samet - 09/01/2020
SOTN..
Sıhhatler olsun dostlar...
SM-G611F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - Gkarinca - 09/01/2020
Keyifli traslar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Serjames - 09/01/2020
(08/01/2020, Saat: 22:46)forevermore07 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
3 günlük sakalda fatip & derby premium iki perdede çok iyi iş yaptı. Tahriş yok, yanma yok. Banyonun uzun süre Tabac kokması da cabası
Sıhhatler olsun komşum, as olarak kullandığınız Reve d'or çok çok ağır bir esans. Tıraş sonrası rahatsız etmedi mi
Ek olarak Karamanoğlu Tütün kolonyası hakkında biraz bilgi verir misiniz rica etsem?
Günün Tıraşı (SOTD) - onur7 - 09/01/2020
Keyifli tıraşlar.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - forevermore07 - 09/01/2020
(09/01/2020, Saat: 10:32)Serjames Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun komşum, as olarak kullandığınız Reve d'or çok çok ağır bir esans. Tıraş sonrası rahatsız etmedi mi
Ek olarak Karamanoğlu Tütün kolonyası hakkında biraz bilgi verir misiniz rica etsem?
Komşum merhabalar, ben biraz nostaljik eski usül kokuları seviyorum o yüzden bazen kullanıyorum revedoru da. İşin aslı evet ağır bu yüzden çok ama çok az kullanıyorum baya da kalıcı çünkü...
Karamanoğlu Tütün Kolonyası’nın kalıcılığı çok iyi değil ama koku olarak tam benim beğendiğim klasik tütün kolonyası kokusu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - ayçiçeği - 09/01/2020
Herkese Sıhhatler olsun.
MAR-LX1A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - CanB. - 09/01/2020
iyi tıraşlar
Günün Tıraşı (SOTD) - Nani Kuş - 09/01/2020
@Ibra35 komşuma selamlar olsun .
Cümleten sıhhatler olsun
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - connect - 09/01/2020
Sıhhatler olsun komşular ..
@Nani Kuş komşum şu Pitralonu çok sevdiğinizi biliyorum. En kısa zamanda bende edinmek istiyorum.
Günün Tıraşı (SOTD) - Nani Kuş - 09/01/2020
@connect komşum çok sağolasınız . Forumun satılıklar bölümünde bir komşunuz satıyordu satılmadı ise kaçırmayın derim .
|