Günün Tıraşı (SOTD) - matrakçı - 20/01/2020
Herkese sıhhatler olsun, iyi haftalar dilerim.
-Mühle r108
-Yaqi two band kızıl pençe
-Efrasyab tatlı badem sabun ve balsam
-Rapira swedish supersteel
Jilet 3 günlük sakalda ilk perdede biraz çekiştirdi. 2 ve 3. perdelerde ise takılmadan devam etti. Konforu iyi diyeceğim; ama sabun hepsinden rol çaldı. Boyun bölgemi fazla zorlarsam genelde tahriş oluyor, sabunun tıraş esnasındaki performansını görünce biraz daha ileri gideyim dedim, sabun adeta izin verdim, hadi yap dedi. Tıraşı bitirip şap kontrolünde ise çok hafif gıdıklanma dışında bir şey yoktu. Balsam kıvamlı yapıda, çabuk emiliyor ve hemen etki ediyor. Sonuç olarak @Efrasyab üstadın eline sağlık, gerçekten çok başarılı bir iş çıkarmış.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - onur7 - 20/01/2020
İyi haftalar.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Efrasyab - 20/01/2020
(20/01/2020, Saat: 13:01)matrakçı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese sıhhatler olsun, iyi haftalar dilerim.
-Mühle r108
-Yaqi two band kızıl pençe
-Efrasyab tatlı badem sabun ve balsam
-Rapira swedish supersteel
Jilet 3 günlük sakalda ilk perdede biraz çekiştirdi. 2 ve 3. perdelerde ise takılmadan devam etti. Konforu iyi diyeceğim; ama sabun hepsinden rol çaldı. Boyun bölgemi fazla zorlarsam genelde tahriş oluyor, sabunun tıraş esnasındaki performansını görünce biraz daha ileri gideyim dedim, sabun adeta izin verdim, hadi yap dedi. Tıraşı bitirip şap kontrolünde ise çok hafif gıdıklanma dışında bir şey yoktu. Balsam kıvamlı yapıda, çabuk emiliyor ve hemen etki ediyor. Sonuç olarak @Efrasyab üstadın eline sağlık, gerçekten çok başarılı bir iş çıkarmış.
Komşum beğenmenize çok sevindim. Geç oldu elinize ulaşmasi hakkınızı helal edin.
Keyifli tıraşlar olsun.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - paspartu - 20/01/2020
Sıhhatler olsun herkese, iyi haftalar dilerim.
Günün Tıraşı (SOTD) - matrakçı - 20/01/2020
@Efrasyab üstadım estafirullah, helal olsun.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - CanB. - 20/01/2020
İyi Haftalar olsun,
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - habaz - 20/01/2020
(20/01/2020, Saat: 17:02)CanB. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İyi Haftalar olsun,
Güzel ustura! Sıhhatler olsun
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - CanB. - 20/01/2020
(20/01/2020, Saat: 21:17)habaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Güzel ustura! Sıhhatler olsun
Teşekkürler üstadım, Ayhan Abimiz sağolsun
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - erfa - 20/01/2020
Tüm arkadaşlara sıhhatler olsun.
Günün Tıraşı (SOTD) - batmanforever - 21/01/2020
Game Changer .84
Gillette 7 O'Clock SP
Mühle Silvertip Fibre 25mm
Alvarez Gomez
Nivea TS Balsam
Osma şap taşı
3 perde sonunda tertemiz bir tıraş
Alvarez Gomez tıraş sabunu bana çok iyi geldi. Tıraş sonrası da harika cildi yumuşacık bıraktı.
Tüm komşularıma sıhhatler olsun.
|