Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - M.E.T - 21/01/2020
herkese sıhhatler ola
Günün Tıraşı (SOTD) - hardhungry - 21/01/2020
Ev icadı scuttle ile sıcak köpüklü bir sabah tıraşı. Tüm komşulara keyifli tıraşlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Sh@dow - 21/01/2020
(21/01/2020, Saat: 09:24)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Game Changer .84
Gillette 7 O'Clock SP
Mühle Silvertip Fibre 25mm
Alvarez Gomez
Nivea TS Balsam
Osma şap taşı
3 perde sonunda tertemiz bir tıraş
Alvarez Gomez tıraş sabunu bana çok iyi geldi. Tıraş sonrası da harika cildi yumuşacık bıraktı.
Tüm komşularıma sıhhatler olsun.
Sıhatler olsun @batmanforever Volkan abi yine güzel bir kare gelmiş
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Soner - 21/01/2020
Tüm komşulara sıhhatler olsun. Volkan abi batman i çatıdan inerken düştü, kolunu, bacağını kırdı diyorlar. Hastanede yatıyormuş kolu, bacağı alçıda sarılı, doğrumu epeydir görünmüyor ?
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Chefkara - 21/01/2020
Sıhhatler olsun
Günün Tıraşı (SOTD) - tarkaner - 21/01/2020
Bugün günlerden Rocca V4
ToBS o kadar köpük yaptı ki artık korkuyorum fırçayı sabuna sürmeye. Tabi scuttle 'ın da payı var, fırçanın da. Köpük burnuma çıkmış, burnumu kestim o derece. Allah'tan Proraso hemen durduruyor.
3 perde sinekkaydı tıraş. V2-V4 farkını hissetmedim. Ama acemi olarak her günkü tıraşım, öncekinden iyi geçiyor.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ahbap - 21/01/2020
Güzel kareler gelmiş, sıhhatler olsun komşular.
Soner komşum, söylentilere inanma. Joker denen hayta herifin uydurmaları hep bunlar
Günün Tıraşı (SOTD) - Aedan - 21/01/2020
(21/01/2020, Saat: 12:33)tarkaner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bugün günlerden Rocca V4
ToBS o kadar köpük yaptı ki artık korkuyorum fırçayı sabuna sürmeye. Tabi scuttle 'ın da payı var, fırçanın da. Köpük burnuma çıkmış, burnumu kestim o derece. Allah'tan Proraso hemen durduruyor.
3 perde sinekkaydı tıraş. V2-V4 farkını hissetmedim. Ama acemi olarak her günkü tıraşım, öncekinden iyi geçiyor.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sıhhatler olsun abi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - oguzkagan - 21/01/2020
Enfes kareler...herkese sıhhatler olsun
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - 00serkan4300 - 21/01/2020
tüm komşularıma sıhhatler olsun. @batmanforever Volkan abi yine bir efsane kare atmışsın, keyifli tıraşlar dilerim.
|