Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - hlkkzn - 03/02/2020
(03/02/2020, Saat: 12:42)onur7 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: İyi haftalar herkese.
Stirling Glastonbury hem harika kokusuyla hem de tıraş sonrası performansıyla mest etti. Voshkod'un da bugüne kadar hakkını yediğime iyice kanaat getirdim. Keskinliği yüzünden kenara attığım jilet canavar gibi iş görmeye başladı. Bu yaprakla da sanırım beşinci tıraşı devirdim. İşin güzel tarafı bir çok jiletle yaşadığım kaşıntı problemini Voshkod yaşatmıyor.
nevvile tonic splash nasıl komşu, iş görüyormu ben rosece refreshing tonic aldım pek tatmin etmedi, neville yi merak ettim doğrusu
Günün Tıraşı (SOTD) - forevermore07 - 03/02/2020
Tıraş kreminin kokusuna hastayım. Daha önce de yazmıştım bana ilk gençlik yıllarımın briyantin kokularını hatırlatıyor. Nostaljik notaları var. Köpük kalitesi ve koruyuculuk kullanma imkanı bulduğum kremler içerisinde iyi bir yerde...
Usta favori jiletlerim arasında. Bolca stok yaptım, asla yanıltmıyor iyi anlaşıyoruz. R89 ile efsane ikililerimden birisi.
Fırça henüz çok yeni hafif bir yumuşatma süreci geçirdi ama şu anda bile yumuşacık kendisinden oldukça memnunum, kavraması güzel, derin proraso kasede hızlı ve güzel köpük yapıyor. Çok omurgalı sayılmaz ama yüzde açılıp güzel kavrıyor. Dengeli diyebilirim
Forumdan değerli komşularımın hediyesi Tabac after shave’i beğenerek kullanıyorum.
Herkese sıhhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - CanB. - 03/02/2020
Sıhhatler olsun..
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - DenizKSK - 03/02/2020
RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - onur7 - 03/02/2020
(03/02/2020, Saat: 14:52)hlkkzn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: nevvile tonic splash nasıl komşu, iş görüyormu ben rosece refreshing tonic aldım pek tatmin etmedi, neville yi merak ettim doğrusu Üstadım Nivea'nın 20liralık aloe veralı losyonuyla aynı işi görüyor aslında.
Kaşıntıya fena gelmiyor, gerçekten kötü geçen bir kaç tıraşta da yatıştırıcılığını iyi bulmuştum. Nemlendirme konusunda ise mucize yaratmıyor ne yazık ki. Kokusunu çok seviyorum yalnız, hani tekrar alma şansım olursa ilk önce kokusu yüzünden alırım ne yalan söyleyim.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - hlkkzn - 03/02/2020
(03/02/2020, Saat: 16:41)onur7 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Üstadım Nivea'nın 20liralık aloe veralı losyonuyla aynı işi görüyor aslında.
Kaşıntıya fena gelmiyor, gerçekten kötü geçen bir kaç tıraşta da yatıştırıcılığını iyi bulmuştum. Nemlendirme konusunda ise mucize yaratmıyor ne yazık ki. Kokusunu çok seviyorum yalnız, hani tekrar alma şansım olursa ilk önce kokusu yüzünden alırım ne yalan söyleyim.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
eyvallah üstad bilgilendirme için sağolasın. piyasada böyle bilinenin dışında değişik doğal şeyler bakıyorum. bulursam haber veririm. bu arada kaşıntı ve cildi yatıştırmada kullandığım en iyi ürün yves rocher balsam içinde anta baklasından kaynaklı müthiş bir ürün
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - abdussamedy - 03/02/2020
@jegal geleneksel tıraş ürünleri ile tanışmadan önce bende senin gibi tıraş oluyordum, ama en iyisi kullanım maksadına yönelik bi alet temin etmek, tutucu ve jilet uyumunu yakalayıp devam etmek
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - jegal - 03/02/2020
@abdussamedy Bu yöntemin geleneksel tıraşa aykırı değil günümüz şartlarında. Tek bıçaklıların 1970 li yıllara dayanan bir geçmişi var. Aslında bu yöntemin avantajı şu tıraşda harcanan zaman süresini kısaltıyor uyandığın gibi yüzünü sabunlarken permatikle işini görebiliyorsun sıcak su ısıt fırça beklet zaman kaybı en azından zamandan kaybın olmuyor bu yöntemde teknik oturduğunda sabunsuz su ile bile olunabiliyor denedim
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Viper - 03/02/2020
(03/02/2020, Saat: 15:56)jegal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tüm komşularımıza sıhhatler olsun
Tıraş Aleti: Derby classic SE
Sabun: Hacışakir
Not: Elle yüzde köpürtme yaptığım için fırçaya gerek duymadım
Komşum gerçekten keyif alarak mı tıraş oldunuz bu şekilde?
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - JohnLocke - 03/02/2020
Herkesin hayatına kimse karışamaz Rahmetli dedem beyaz sabun ve kullan at ile tıraş oluyordu ne bir tahriş ne bir kızarıklık... Tobs, Semogue, Muhle Rocca ile tıraş olup her tarafını kanatan tahriş edenler var. Bence kim neyle tahrişsiz rahat tıraş oluyorsa olsun.
|