Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - jegal - 03/02/2020
@Viper Evet komşum tekniğini kavramak lazım kavradıkdan sonra tahrişssiz rahat bir tıraş elde edebiliyorsun ben elde ettim
@JohnLocke komşum katılıyorum herkes bu yöntemi uygulayamaz çünkü bir işi yaparken keyif almak lazım ve alıyorsak o iş doğru yolu buluyor tahrişsiz rahat yakın tıraş elde edilebiliyoruz
Bir kere dikkat ettiniz mi bilmiyorum komşular bazı tek bıçaklı tıraş bıcaklarında rahat kırılabilmesi için koruma bandını kırılabilecek şekilde yapıyorlar tırnak makasına bile gerek duyulmuyor örnek arko tek bıçak
Günün Tıraşı (SOTD) - Efrasyab - 03/02/2020
Keyifli tıraşlar komşular.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - 3RD1 - 03/02/2020
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - erfa - 04/02/2020
Tüm arkadaşlara sıhhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - kadir.tbk - 04/02/2020
[quote='jegal' pid='252413' dateline='1580731001']
Tüm komşularımıza sıhhatler olsun
Tıraş Aleti: Derby classic SE
Sabun: Hacışakir
Not: Elle yüzde köpürtme yaptığım için fırçaya gerek duymadım
Sihatler olsun tüm komşularima , Komsum tebrik ederim cok nostaljik ve ülkemizin büyük bi kismini temsil eden bi ekipman .
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ibrahimbayram - 04/02/2020
Derby Extra ile kısa sürede iyi dost olduk. Keskin ama konforlu bir jilet. Yabancı arkadaşların gönül vermesine şaşmamalı. Mecburiyet tıraşında bile hiç üzmedi.
Herkese sıhhatler olsun...
Günün Tıraşı (SOTD) - MetsGo - 04/02/2020
Sabun : @efrasyab kahveli ( tıraş sonrası yumuşacık cilt , seride en başarılı bu sabun bence )
Razorock fırça
razorock gc.84 Tıraş aleti
Lord Platinium jilet : konforu üst seviye keskinlik orta ( üretimi biten jiletlere üzülmemek gerek , Hindistan’da Mısır’da gayet iyi jiletler piyasaya çıkıyor , bir şekilde yeri doluyor )
Tüm dostlara sıhhatler olsun
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Efrasyab - 04/02/2020
(04/02/2020, Saat: 01:12)MetsGo Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Sabun : @efrasyab kahveli ( tıraş sonrası yumuşacık cilt , seride en başarılı bu sabun bence )
Razorock fırça
razorock gc.84 Tıraş aleti
Lord Platinium jilet : konforu üst seviye keskinlik orta ( üretimi biten jiletlere üzülmemek gerek , Hindistan’da Mısır’da gayet iyi jiletler piyasaya çıkıyor , bir şekilde yeri doluyor )
Tüm dostlara sıhhatler olsun
Beğenmenize sevindim komşum.
Günün Tıraşı (SOTD) - Cem.O44 - 04/02/2020
Jilet ve köpürtme tası için @gr00v3r arif abiye,
Tıraş aleti ve sabun için @mustbe mustafa abiye,
Fırça için @Serkan1221 serkan abiye teşekkürlerimi iletiyorum.
Tıraşa gelecek olursam tahrişsiz kizariksiz batiksiz 3. Tıraşımda foruma atacağım kendimce bir totem yaptım bundan önceki actigim konuda tahrişlerden çok yakınmıştım ilacı ise geleneksel tıraşta buldum detaylarda ise red tipin agresifliği ve gillette sarının keskinliği ile birleşince 2 perde temiz sinekkaydiya yakın bir tıraş verdi semogue fırçayı kullandigim da ise tam bir ferahlık hissettim batma çizme vs olmadı kozmetikciden aldığım isimsiz fırça zimparaymis meğer sabun yine forumumuzun değerli uyesi tarafından üretilmiş olup koruyuculuğunu gösterdi.kisa bir süreç geçirmiş olmama rağmen hergun farklı deneyim kazanmak daha ayrı bir zevk böyle tahrişsiz bir tıraştan sonrada şekersiz bir çay hakketiğimi umuyorum herkese keyifli tıraşlar ve forumlar dilerim.
SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - mustbe - 04/02/2020
(04/02/2020, Saat: 02:18)Cem.O44 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Jilet ve köpürtme tası için @gr00v3r arif abiye,
Tıraş aleti ve sabun için @mustbe mustafa abiye,
Fırça için @Serkan1221 serkan abiye teşekkürlerimi iletiyorum.
Tıraşa gelecek olursam tahrişsiz kizariksiz batiksiz 3. Tıraşımda foruma atacağım kendimce bir totem yaptım bundan önceki actigim konuda tahrişlerden çok yakınmıştım ilacı ise geleneksel tıraşta buldum detaylarda ise red tipin agresifliği ve gillette sarının keskinliği ile birleşince 2 perde temiz sinekkaydiya yakın bir tıraş verdi semogue fırçayı kullandigim da ise tam bir ferahlık hissettim batma çizme vs olmadı kozmetikciden aldığım isimsiz fırça zimparaymis meğer sabun yine forumumuzun değerli uyesi tarafından üretilmiş olup koruyuculuğunu gösterdi.kisa bir süreç geçirmiş olmama rağmen hergun farklı deneyim kazanmak daha ayrı bir zevk böyle tahrişsiz bir tıraştan sonrada şekersiz bir çay hakketiğimi umuyorum herkese keyifli tıraşlar ve forumlar dilerim. [img
SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sıhhatler olsun kardeşim
|