RE: Günün Tıraşı (SOTD) - Kacak - 05/02/2020
(05/02/2020, Saat: 13:27)habaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ahşap kasemi ben de çok seyiyorum. Kendim yaptım. Yaptıklarım içinde en çok sevdiğim bu oldu, kendime ayırdım.
Sent from my TA-1024 using Tapatalk Komşum kışa doğru ilan açabilirim demiştiniz daha önce yaptığınız köpürtme tasları için. Özellikle mavi olan hala aklımda
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: RE: Günün Tıraşı (SOTD) - habaz - 05/02/2020
(05/02/2020, Saat: 13:34)Kacak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum kışa doğru ilan açabilirim demiştiniz daha önce yaptığınız köpürtme tasları için. Özellikle mavi olan hala aklımda
Tas imalatına ilgimi biraz kaybettim. Özellikle ahşap çok vaktimi alıyor. Maviden sanırım elimde bir tane var. İzmir yakınlarında iseniz elden vereyim
RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Kacak - 05/02/2020
(05/02/2020, Saat: 13:40)habaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tas imalatına ilgimi biraz kaybettim. Özellikle ahşap çok vaktimi alıyor. Maviden sanırım elimde bir tane var. İzmir yakınlarında iseniz elden vereyim Gaziantepteyim komşum
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - habaz - 05/02/2020
Özelden Adres ve telefon gönderin, müsait olduğumda kargolarım
RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Kacak - 05/02/2020
(05/02/2020, Saat: 13:46)habaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Özelden Adres ve telefon gönderin, müsait olduğumda kargolarım Çok sağolun komşum özelden yazıyorum
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - CK89 - 05/02/2020
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - CMO05 - 05/02/2020
(05/02/2020, Saat: 18:13)CK89 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Aletin sapına hasta oldum desem
Mazallah dışardan biri görse
Küfrede küfrede kaçmaz mı forumdan?
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - jegal - 05/02/2020
Değerli komşularım, Dün akşam forumda açılan konu başlığında günün tıraşında permatik ile hacı şakir sabunu bir komşumuz cümlesinde dile getirmiş foruma hakaret gibi algılamış paylaşımı şunu söylemek isterim; paylaşımımda foruma hakaret etmek gibi bir niyetle paylaşmadım aklımdan dahi geçmedi çoğu komşumuz geleneksel tıraşa bakışımı biliyor foruma başlangıc tarihimden şu zamana kadar bu tarz kullanımı benimsedim sizler nasıl keyif alıyorsanız bende bu kullanımdan keyif alıyorum tartışmak için yazmadım sadece bilinmesini istedim sizlere karşı saygım sonsuz iyi akşamlar
Herkese sıhhatler olsun
Tıraş Aleti: ZAZA Razor
Fırça:jaguar 236
Jilet: permasharp
Sabun: Derby
RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - tarkaner - 05/02/2020
(05/02/2020, Saat: 20:15)jegal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Değerli komşularım, Dün akşam forumda açılan konu başlığında günün tıraşında permatik ile hacı şakir sabunu bir komşumuz cümlesinde dile getirmiş foruma hakaret gibi algılamış paylaşımı şunu söylemek isterim; paylaşımımda foruma hakaret etmek gibi bir niyetle paylaşmadım aklımdan dahi geçmedi çoğu komşumuz geleneksel tıraşa bakışımı biliyor foruma başlangıc tarihimden şu zamana kadar bu tarz kullanımı benimsedim sizler nasıl keyif alıyorsanız bende bu kullanımdan keyif alıyorum tartışmak için yazmadım sadece bilinmesini istedim sizlere karşı saygım sonsuz iyi akşamlar
Herkese sıhhatler olsun
Tıraş Aleti: ZAZA Razor
Fırça:jaguar 236
Jilet: permasharp
Sabun: Derby
Komşum, kimse bir şey diyemez, sakal sizin, yüz sizin. Nasıl rahatsanız, nasıl keyfiniz istiyor ise öyle tıraş olursunuz. Sadece şunu diyoruz: Malesef biz o kadar minimalist olamıyoruz. Gerçekten beyaz sabun ve kırık perma sharp ile oluyor iseniz takdir ediyoruz, gıpta ediyoruz.
Sıhhatli tıraşlar dilerim.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Spawn - 05/02/2020
|