Günün Tıraşı - eskiuyemnt - 12/12/2013
Bizimki şaka tabi, istikrar iyi bi şey
(12/12/2013, Saat: 10:17)salih Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ej De89 Barley
Arko Sabun
Rapira
Lider
Şap
Nivea
İstikrar devam ediyor. Evde başka makine, fırça vardı da biz mi kullanmadık. Sabredin alacaz bi tane progress yakında...
Günün Tıraşı - OnLyTNT - 12/12/2013
(12/12/2013, Saat: 02:05)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun onlyTNT,
Shark SS jilet, ülkemizde kolayca bulunabilen paslanmaz çelikten mamül ve orta keskinlikte, konforlu olmayan, perma sharp tarzı tahrişe meyilli ve çok ucuz bir jilet. (6 TL/100 adet)..
Tespitiniz çok doğru komşum, shark jilet günlük kullanılası ama asla tersten tıraş olmaya gelmeyen, kanatan ve bu kanatması keskinliğinden değil, iyi honlanmamış olduğundandır, tahriş dahi edebilen dikkat edilecek jiletlerden. Sadece sakal yönüne ve en fazla XTG uygulanacak bir jilet. Her gün sakal yönüne alsanız dahi asla sizi rahatsız etmeyecek, cildinizi yormayacak bir jilet. Kullan at israf olur, 3. cü tıraşını sakal yönüne olduğunuzda sizi ilk tıraş gibi karşılayacaktır. Arko kremleri yeterli koruma sağlamadığındandır ki, oldukça sıkıntı vermiş. Tıraş sonrası yüze alkol uygulamak, sakal diplerinde her tıraşta açmış olduğumuz bir nevi açık alanların, iyileşmesini geciktirir. Balzam tercih edilmeli. Yahut acı badem sütü bu tür sıkıntılı tıraşlardan sonra tedavi niteliğinde olabilir. Saygılarla.
Arko klasik kremi Youtube' da boy gösteren Paul kullanıyordu sürekli. O sebeple bir deniyeyim istedim. Balzam kullanmaya devam edeceğim zaten. Çok yoğun bir krem.
Shark bıçağı açıkçası kullanabileceğimi sanmıyorum. Zaten beş adetlik tek bir paket var. Onu bitirir, bırakırım. Yerli piyasada alınabilir tek jilet Astra gibi geliyor bana şu durumda. Daha deneyeceğim bir kaç jilet var gerçi.
Günün Tıraşı - chevalier - 12/12/2013
(12/12/2013, Saat: 10:17)salih Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ej De89 Barley
Arko Sabun
Rapira
Lider
Şap
Nivea
İstikrar devam ediyor. Evde başka makine, fırça vardı da biz mi kullanmadık. Sabredin alacaz bi tane progress yakında...
Ben hala rapirayi deneyemedim, nasildi de89 la uyumu?
Günün Tıraşı - salih - 12/12/2013
Bir veya iki günlük sakalda Perma ve yeşil astra'ya göre, bende daha az tahriş yapıyor. Ancak daha az keskin olduğu için ilk perdede atlayarak gidiyor.
Günün Tıraşı - armagedon - 12/12/2013
Pembe Rapira bence tam bir cilt dostu. O kadar yumuşak bir jilet ki en ufak bir tahriş yada çizik yaşamıyorsunuz. Fiyatıda cabası 100 lük 6 TL. Önyargılı olmayın denemeyen varsa denesin. Evet çok keskin değil belki ama çok yumuşak konforlu bir jilet.
Günün Tıraşı - candova - 14/12/2013
34c
Gillette Black
1305
Arko Sabun
Afta Mennen
Günün Tıraşı - sertaç - 14/12/2013
(14/12/2013, Saat: 16:30)candova Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 34c
Gillette Black
1305
Arko Sabun
Afta Mennen
1305 e ısınıyoruz sanırım
Günün Tıraşı - candova - 14/12/2013
(14/12/2013, Saat: 18:16)sertaç Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 1305 e ısınıyoruz sanırım
ısınma turları atıyoruz beraber
Günün Tıraşı - trache - 14/12/2013
Geo.F.Trumper tester
EJ Best Badger
Gillette super adjustable (ayar 7)
Gillette 7 o'clock
Gillette articice
Günün Tıraşı - OnLyTNT - 15/12/2013
Vergulde Hand çok güzel sabunmuş. Güzel köpürüyor, koruyuculuk, kayganlık, gayet iyi. Çabuk kurumuyor. Kokusu da süper, çok sevdim.
Bic Chrome süper jiletmiş. Çok keskin, çok konforlu. Bence, 7 o'clock sarı ile çok yakın ve burada rahat bulunuyor. Kesinlikle depolanacak.
SS adjustable ile 2 perdede neredeyse sinekkaydı oldu ama biraz yandı . İlk perde 7, ikinci perde 4 ayarındaydı. Bic ile fazla geldi. 5 ve 3 bu bıçak ve alet kombinasyonunda çok temiz iş çıkaracaktır.
La Toja, biraz koyu kıvamlı. Badem büyüklüğünde kullanmak fazlasıyla yetecektir. Ortalama bir balzam, kokusu güzel, rahatsız edici değil. Emildikten sonra yüzde biraz yapışma hissi uyandırsa bile tamamen emilince o his de gidiyor. Koyu kıvamlı olmasına bağlıyorum.
|