RE: Günün Tıraşı (SOTD) - onur7 - 06/02/2020
(06/02/2020, Saat: 14:00)kiwi21 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tum komsularima sihhatler olsun.Ne guzel bir kare olmus masallah.
Ben de dün yeni Haward aletimle tirasimi oldum. Alete mild denmisti ama 4 gunluk sakalda Perma sharp ile birlikte 2 perdede cok iyi is cikardi.
Tobs'un hindistan cevizi kokusunu cok seviyorum ama ozellikle bu sefer cok kuruma yapti. Sol tarafimi, biyik ve cene tarafini alip sag tarafa gectigimde sabun kurumus resmen kabuk kabuk dokuluyordu. Sag tarafi almak icin bir kez daha firca surmek zorunda kaldim. Bu sabunun genel yapisindan mi kaynaklanir yoksa suyunu falan mi eksik etmisim?
Teşekkürler komşum.
TOBS ile genel bir problem yaşıyorum ben de. Yaptığım köpükler çok çabuk sönüyor. Kremi bir kenara attım, sabunda da 1 dakika yükleme yapıyorum artık fırçaya...
Bütün değişkenleri denediğim için artık suyla ilgili olabilir diye düşünüyorum çünkü sadece TOBS ile yaşadığım bir sıkıntı bu. Kremi bozmuş da olabilirim tabi bilemiyorum
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - hardhungry - 06/02/2020
Bu aralar tıraş sıklığı haftada ikiye indi. Bu akşam da bir canım istedi ki
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Sh@dow - 06/02/2020
Tüm komşularıma sıhhatler olsun,
Tıraş aleti: Razorock Game Changer .84
Jilet: Rapira Swedish Supersteel
Fırça: Mühle 25mm Silvertip Sentetik
Sabun: TOBS Avocado
Tıraş Sonrası: Mühle Aloe Vera Losyon
Günün Tıraşı (SOTD) - dr_green - 06/02/2020
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ArdıçKatranı - 07/02/2020
Herkese sıhhatler olsun!
Günün Tıraşı (SOTD) - onur7 - 07/02/2020
Huzurlu, mutlu günler.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - kiwi21 - 07/02/2020
(06/02/2020, Saat: 17:27)onur7 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler komşum.
TOBS ile genel bir problem yaşıyorum ben de. Yaptığım köpükler çok çabuk sönüyor. Kremi bir kenara attım, sabunda da 1 dakika yükleme yapıyorum artık fırçaya...
Bütün değişkenleri denediğim için artık suyla ilgili olabilir diye düşünüyorum çünkü sadece TOBS ile yaşadığım bir sıkıntı bu. Kremi bozmuş da olabilirim tabi bilemiyorum
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Tesekkur ederim komsum detayli analiz icin, mesaj burada dursun. Bakalim bir daha TOBS coconut'ta ayni sikintiyi yasayacak miyim...
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - CanB. - 07/02/2020
Sıhhatler olsun komşular...
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Jaguar Paw - 07/02/2020
merkur 39 C,
omega 10047 ,
Mühle Sandal sabun,
Voskhod bıçak ile tahrişsiz ve sorunsuz 2 perde ve düzeltme traş oldum.
Günün Tıraşı (SOTD) - U A K - 08/02/2020
Tüm komşularıma sıhhatler olsun
HRY-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
|