Günün Tıraşı (SOTD) - GartBnx - 14/02/2020
GaRtBnX.....
https://www.instagram.com/gartshobby/
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Spawn - 15/02/2020
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Razorlazer - 15/02/2020
Herkese iyi hafta sonları.
Günün Tıraşı (SOTD) - FearOfATG - 15/02/2020
Dünün tıraşı
Usturayı edinmeden önce ve sonraki yardımlarından dolayı @habaz Haldun hocama tekrar tekrar teşekkürler..
1.5 yıllık amatör shavette deneyimlerimden sonra sorun yaşamadım ilk kullanımda. DE ya da shavettelere göre muazzam bir kesim sesi var. Benim gibi merak edenler kesinlikle tez zamanda denemeli.. (:
Tüm komşulara sıhhatler olsun..
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - hasslinger - 15/02/2020
Yaqi 26mm timberwolf
Fatip piccolo
Martin de Candre Fougere
Clubman Bay Rum losyon
Günün Tıraşı (SOTD) - -mali - 15/02/2020
Sıhhatller olsun beyler.
Caner çok güzel bir kare sıhhatler olsun.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - manuple - 15/02/2020
Keyifli tıraşlarınız daim olsun.
@FearOfATG dile getirdiğiniz o çelik ustura sesi keyifli anları vazgeçilmez kılıyor.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - habaz - 15/02/2020
(15/02/2020, Saat: 20:18)manuple Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Keyifli tıraşlarınız daim olsun.
@FearOfATG dile getirdiğiniz o çelik ustura sesi keyifli anları vazgeçilmez kılıyor.
Bakalım ustalaşınca bir melodi çıkarabilecek miyiz
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - jegal - 15/02/2020
tüm komşularımıza Sıhhatler olsun
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - FearOfATG - 15/02/2020
(15/02/2020, Saat: 18:34)-mali Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatller olsun beyler.
Caner çok güzel bir kare sıhhatler olsun.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
(15/02/2020, Saat: 20:18)manuple Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Keyifli tıraşlarınız daim olsun.
Teşekkürler abiler Bilenmiş tıraşa hazır olduğu için shavetteden farksızdı ilk tıraş, armut piş ağzıma düş oldu bir kereye mahsus, bilet yanmaması için kayışlama öğrenmek lazım şimdi, sektördeki komşuların kapısını tek kişinin başını şişirmemek adına sıra sıra çalarım artık düzenli..
(15/02/2020, Saat: 20:24)habaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bakalım ustalaşınca bir melodi çıkarabilecek miyiz
Dün akşam tıraşında 2 çekiş yapıyorum eşime sesleniyorum sesi duyuyor musun diye..
Sizlerinkiler müzikal tadındadır hiç şüphesiz, darısı başıma.. (:
|