Günün Tıraşı (SOTD) - kiwi21 - 01/03/2020
Saglikli gunler.
Günün Tıraşı (SOTD) - JohnLocke - 01/03/2020
Tıraştan önce aleti ayarlamayı unutunca garip bir tıraş oldu. İstediğim yakınlıkta olmadı.
Progress 0-3-2
Bıçak Kai
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - dr_green - 02/03/2020
Günlük tıraş için ilk kez R41 denemiş oldum. Mühle jilet ile cildim pek anlaşamadı. Bazı yerlerde sivilce benzeri sorunlar oluştu. Sabun MdC orijinal değil, Rose kullandım. (Görsel olarak orijinal kutusu vardı ) R41 cildimi değil de fiziksel olarak (dikkat gerektirdiği için vs) beni yordu. R41 gibi bir alete göre ve cildi çok kolay tahriş olan birine göre her zamanki günlük tıraşların tahrişinden daha fazla bir tahrişe yol açmadı diyebilirim. Doğru bir jilet ile günlük olmasa da iki günlük tıraşlarda rotasyona girer gibi benim için
BLA-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ArdıçKatranı - 02/03/2020
Günaydın, iyi haftalar, herkese sıhhatler olsun!
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - KAYHAN - 02/03/2020
Iskra de
Sıhhatler olsun
Günün Tıraşı (SOTD) - GartBnx - 02/03/2020
GaRtBnX.....
https://www.instagram.com/gartshobby/
Günün Tıraşı (SOTD) - 40tansonra - 02/03/2020
Haydi hayırlı tıraşlar.. Herkese sıhhatler olsun.
Preshave: Sıcak musluk suyu, Sabun: Tabac Original, Alet: Mühle Rocca R96, Fırça: Yaqi karamermer silvertip porsuk, Jilet: Gilette 7 O’Clock Super Platinum, Aftershave: Tabac Original Balsam, Şap: Osma allum block
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - cenkcenk - 02/03/2020
Günün Tıraşı (SOTD) - onur7 - 03/03/2020
Sabun SV Stella Alpina.
İlginçtir bu fırçayla sert sabunlardan çok güzel köpük yapıyorum. Ayrıca fırça yüzde iyi yayılıyor ve masaj hissiyatı da çok yerinde. Fırça hakkındaki düşüncelerim son tıraşlarda değişmeye başladı olumlu yönde...
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - CK89 - 03/03/2020
GroomingDept Kairos Tester 4.13. GroomingDept yeni formula.
Bu sabun benim su ana kadar kullandigim en iyi postshave performansina sahip.
Krem kivami, kayganligi, koruyuculugu inanilmaz yuksek.
Nisan ortasinda, bir MdC fanina ( @turkoglum13 ) yollamak istiyorum, kabul ederse bakalim nasil bulacak.
|