Günün Tıraşı (SOTD) - U A K - 12/03/2020
Tüm komşularıma sıhhatler olsun iyi geceler
CPH1931 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Sh@dow - 12/03/2020
Tüm komşularıma sıhhtler olsun.
Günün Tıraşı (SOTD) - Dr.TomFord - 12/03/2020
Cümleten hayırlı sabahlarınız, güzel tıraşlarınız olsun
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ekindgn - 12/03/2020
(11/03/2020, Saat: 12:07)Alp83 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: cevap için teşekkürler kremde yüz için yazmıyor acaba sakınca olurmu sormak istedim vücut kremi diye geçiyor benm cildim çok kuru yüzüme elimi sürdüğüm zaman kuru bir deri hissi geliyor okadar kremler sürüyorum anca öle idare ediyorum krem sürmediğim zaman soğuk havalarda kızarıyor ve kaşıntı ve egzemaya doğru gidiyor birazda geleneksel tıraşın vermiş olduğu kuruluk oluyor sabunlar fln kurutuyor tabi ne kadar balm flnda sürsem yetmiyor gibi
bu ürünü tıraştan sonra balm olarak yada balm ciltte kurudugu zaman sonra bunla devam etsem iş görürmü die merak ettim sadece
Komşum,
Krem, tam da anlattigin gibi kuru ciltler icin uygun diye dusunuyorum. Ornek vermek gerekirse, piyasadaki yagli (dalan - arko vb) kremleri denedim, hic boyle tepki vermediler. Yuzde yag kalmiyor, kisa surede emiliyor ve cilt nemli kaliyor. Bu nedenle seviyorum. Ozellikle Arko kullandiktan sonra cok ise yaradigini gordum. Cildimde herhangi bir alerji vs olusturmasi. Magazasina gidip tester'dan denemeni tavsiye ederim mutlaka.
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - Dr.TomFord - 12/03/2020
(10/03/2020, Saat: 23:02)40tansonra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mavi mavi masmavi..
Haydi hayırlı tıraşlar.. Herkese sıhhatler olsun..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Bu tasa hayranım. Benim diyen traş taslarından çok daha iyi köpük yapıyor. Güzel traşlarınız olsun komşum
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - habaz - 12/03/2020
Herkese sıhhatler olsun!
Sent from my TA-1024 using Tapatalk
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Razorlazer - 12/03/2020
Herkese sıhhatler olsun.
RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ahraz - 12/03/2020
(12/03/2020, Saat: 17:21)Razorlazer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese sıhhatler olsun. Sıhhatler olsun. Hoş bir fotoğraf.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - Nani Kuş - 12/03/2020
@Razorlazer komşum sıhhatler olsun çok güzel Sotd .
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Razorlazer - 12/03/2020
Teşekkür ederim @ahraz , @Nani Kuş
|