RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - U A K - 14/03/2020
(13/03/2020, Saat: 23:06)Erdinç Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba, kullanmış olduğunuz Abbas porsuk fırçadan memnun musunuz acaba? Merhaba komşum ben memnunum ama genelde pure tipi porsuk fırçalar pek tavsiye edilmiyor ilk porsuk fırçam olur kendisi batıcılık her pure porsuk tipinde var biliyorsunuz ki bundaki batıcılık bana az geldi ve beni etkilemiyor (şunu da belirteyim başka pure porsuk kullanmadım sadece bu) yumuşak ve omurgalı buluyorum yani öyle aşırı iyi de diyemem fiyat performans ürünü üzmedi beni beklentimi karşıladı bu kadar yani
CPH1931 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - hlkkzn - 14/03/2020
(14/03/2020, Saat: 15:16)KAYHAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu eski üretim ,yaz ayları dışında kullanıyorum odun ve deri kokusu belirgin ayrıca baharatımsı bir intibada bırakıyor .
,
çok teşekkür ederim
Günün Tıraşı (SOTD) - Kacak - 15/03/2020
Hayırlı akşamlar.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - dr_green - 15/03/2020
Hayırlı geceler, keyifli tıraşlar
BLA-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Soner - 15/03/2020
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Sh@dow - 15/03/2020
Tüm komşularıma sıhhatler olsun. Keyifli pazarlar dilerim.
Günün Tıraşı (SOTD) - batmanforever - 15/03/2020
RR Game Changer .84
Treet Platinum
Tobs Avocado
Mühle Silvertip Fibre 25mm
Nivea TS Balsam
Osma şap
@Dr_Green
@Soner
@Sh@dow
Harika fotolar paylaşılmış ve yaşasın Game Changer kardeşliği diyorum
Tüm komşularıma sıhhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Chefkara - 15/03/2020
Rockwell 6C : Tok bir ağırlığı var kafa yapısı çok ergonomik burun altı vs sap kısmı elinizden kaymıyor ıslak olsa bile 3 numara ile tıraş oldum çok kibar ve yormayan bir tıraşı var , işçiliği gayet iyi sorun göremedim elinize aldığınızda ben hazırım hissi veriyor 000 tahriş yanma yok çok keyifli gerçekten bu kadar farklı olacağını düşünmüyordum açıkçası ...
Jilet : konforlu , farklı alet ile performansını merak ediyorum ..
Herkese sıhhatler olsun ..
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Sh@dow - 15/03/2020
(15/03/2020, Saat: 10:57)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Dr_Green
@Soner
@Sh@dow
Harika fotolar paylaşılmış ve yaşasın Game Changer kardeşliği diyorum
Tüm komşularıma sıhhatler olsun.
Teşekkürler @batmanforever Volkan abi sanada sıhhatler olsun. Yaşasın Game Changer kardeşliği, tarikatımız her geçen gün büyüyor
RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - oozturk - 15/03/2020
(15/03/2020, Saat: 12:32)Sh@dow Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler @batmanforever Volkan abi sanada sıhhatler olsun. Yaşasın Game Changer kardeşliği, tarikatımız her geçen gün büyüyor Hocam elinizde fazla varsa tarikat'e katılmaya hazırım
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
|