RE: Günün Tıraşı (SOTD) - oozturk - 18/03/2020
(18/03/2020, Saat: 12:23)tarkaner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Game Changed...
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Dünya 10 saniyeliğine durdu sanki
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - Nani Kuş - 18/03/2020
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@tarkaner Sıhhatler olsun yakıyor her şeyi ile uyumlu SOTD .
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - batmanforever - 18/03/2020
Game Changed... Fotosu harika Sıhhatler olsun @tarkaner Tarkan.
Günün Tıraşı (SOTD) - tarkaner - 18/03/2020
@Nani Kuş @batmanforever
Çok sağolun komşularım. O sizin güzel görüşlerinizden..
Hep birlikte sıhhatli günlere. Tüm ülkemizin ihtiyacı var...
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - Dr.TomFord - 18/03/2020
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Az önce impadan çıktım. Yakından görme imkanım oldu. O bir fırça değil. Lütfen ona fırça demeyelim. Sonra alınır köpürtmez Yorumlarınızı bekliyoruz bu arada.
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - tarkaner - 18/03/2020
(18/03/2020, Saat: 14:06)Dr.TomFord Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Az önce impadan çıktım. Yakından görme imkanım oldu. O bir fırça değil. Lütfen ona fırça demeyelim. Sonra alınır köpürtmez Yorumlarınızı bekliyoruz bu arada.
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Çok teşekkürler komşum. Bir komşum daha özelden sormuş fırça hakkında. Genel cevap vereyim.
Öncelikle geleneksel tıraş ta hala acemi olarak görüyorum kendimi. O nedenle çok inceleme yazıp veya görüş bildirmek haddime değil diye düşünüyorum. Zaten Serdar Üstadın güzel bir incelemesi var. Linkini de ekleyeyim hemen:
https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?url=http%3A%2F%2Fwww%2Egeltir%2Ecom%2Fshowthread%2Ephp%3Ftid%3D9064&share_tid=9064&share_fid=69847&share_type=t&link_source=app
Ben bu fırçayı @Samet kardeşimin tavsiyesi ile @Gentelmen komşumdan 2. El olarak aldım. İyi ki de almışım. Hem çok şık, hem de güzel bir fırça. Tasta veya yüzde köpürmeye uygun, yumuşak ve rahat bir fırça. Standı İmpa dan daha sonra aldım. Gayet memnunum. Ama bu subjektif tabi. Bir başkası beğenmeyebilir. Benim de bu klasmanda mukayese edecek sadece Thater fırçam var. O daha yoğun ve omurgalı. Bu daha yumuşak. Tabi ikisi de birbirinden kaliteli. Hani BMW 5.20 i mi E180 mi diye mukayese yapmak gibi. Tamamen duygusal yani. 2 aracı da almak gibi bir lüksümüz olmaz ama, 2 fırçayı alabildik 2. El de olsa çok şükür.
Saygılarımla, sıhhatler olsun.
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - Dr.TomFord - 18/03/2020
(18/03/2020, Saat: 15:20)tarkaner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok teşekkürler komşum. Bir komşum daha özelden sormuş fırça hakkında. Genel cevap vereyim.
Öncelikle geleneksel tıraş ta hala acemi olarak görüyorum kendimi. O nedenle çok inceleme yazıp veya görüş bildirmek haddime değil diye düşünüyorum. Zaten Serdar Üstadın güzel bir incelemesi var. Linkini de ekleyeyim hemen:
https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?url=http%3A%2F%2Fwww%2Egeltir%2Ecom%2Fshowthread%2Ephp%3Ftid%3D9064&share_tid=9064&share_fid=69847&share_type=t&link_source=app
Ben bu fırçayı @Samet kardeşimin tavsiyesi ile @Gentelmen komşumdan 2. El olarak aldım. İyi ki de almışım. Hem çok şık, hem de güzel bir fırça. Tasta veya yüzde köpürmeye uygun, yumuşak ve rahat bir fırça. Standı İmpa dan daha sonra aldım. Gayet memnunum. Ama bu subjektif tabi. Bir başkası beğenmeyebilir. Benim de bu klasmanda mukayese edecek sadece Thater fırçam var. O daha yoğun ve omurgalı. Bu daha yumuşak. Tabi ikisi de birbirinden kaliteli. Hani BMW 5.20 i mi E180 mi diye mukayese yapmak gibi. Tamamen duygusal yani. 2 aracı da almak gibi bir lüksümüz olmaz ama, 2 fırçayı alabildik 2. El de olsa çok şükür.
Saygılarımla, sıhhatler olsun.
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Güle güle kullanın komşum, incelemeniz içinde ayrıca teşekkürler.
Günün Tıraşı (SOTD) - U A K - 18/03/2020
Tüm komşularıma sıhhatler olsun iyi akşamlar
CPH1931 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - 40tansonra - 18/03/2020
Kapıldık Artistry rüzgarına..
Herkese sıhhatler olsun.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - Dr.TomFord - 18/03/2020
Bu günde böyle ...
|