Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - CanB. - 24/03/2020
Sağlıklı günler..
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ArdıçKatranı - 24/03/2020
(24/03/2020, Saat: 16:38)CanB. Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sağlıklı günler..
Ooo üstad, sıhhatler olsun, selamlar
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - DenizKSK - 24/03/2020
Hepimize sıhhatler olsun sağlıklı günlerde.
Merkur Progress kısa
Zenith at kılı fırça (çok değişik bir his, aşırı bir pure badger kullanıyormuş gibi)
Big Ben bıçak
Cella aloe vera'lı sabun
Okaliptus'lu Proraso losyon
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - habaz - 24/03/2020
(24/03/2020, Saat: 20:35)DenizKSK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hepimize sıhhatler olsun sağlıklı günlerde.
Merkur Progress kısa
Zenith at kılı fırça (çok değişik bir his, aşırı bir pure badger kullanıyormuş gibi)
Big Ben bıçak
Cella aloe vera'lı sabun
Okaliptus'lu Proraso losyon
Fırçanız çok şık gözüküyor, güle güle kullanın. Bende de bir at kılı fırça var. Kılları posuk kadar yumuşak neredeyse fakat tıraş sonrası kıllar birbirine giriyor. Ayırmak için bazen tarak kullanmak zorunda kalıyorum. Siz de benzer problem yaşıyor musunuz?
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - DenizKSK - 24/03/2020
(24/03/2020, Saat: 20:41)habaz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fırçanız çok şık gözüküyor, güle güle kullanın. Bende de bir at kılı fırça var. Kılları posuk kadar yumuşak neredeyse fakat tıraş sonrası kıllar birbirine giriyor. Ayırmak için bazen tarak kullanmak zorunda kalıyorum. Siz de benzer problem yaşıyor musunuz? Hocam sağolun. Fırçayı 3 gündür 4 kere arko ile boş köpürttüm. O koku ve kahverengi renk atması anca geçti. Benim fırça köpürtme esnasında dolaşıyor, birbirine giriyor. Ama iş bitip yıkadıktan sonra düzeliyor, ilk seferde bir sıkıntı görmedim. Ama en dış kıllar kendi kafalarına göre takılıyor
Günün Tıraşı (SOTD) - U A K - 24/03/2020
Tüm komşularıma sıhhatler olsun
CPH1931 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Serjames - 24/03/2020
@U A K komşum sıhhatler olsun.
RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - U A K - 24/03/2020
(24/03/2020, Saat: 23:17)Serjames Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @U A K komşum sıhhatler olsun. Teşekkürler komşum
CPH1931 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - kirmizibalik - 25/03/2020
Günün Tıraşı (SOTD) - matrakçı - 25/03/2020
Herkese sıhhatler olsun.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
|