Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - CK89 - 05/04/2020
Carbon "++" vs. Wolfman WR1 .94SB
Günün Tıraşı (SOTD) - shaving nick - 05/04/2020
(05/04/2020, Saat: 19:15)Fenotip Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum sıhatler olsun YouTube kanalınızın adı nedir? Takip etmek isterim.
Merhaba komşum,
Son videomu yükledim. Öykü & Raif Geçay kanalından izleyebilirsiniz.
https://youtu.be/ixUrurEiZhQ
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - mustbe - 05/04/2020
(05/04/2020, Saat: 18:29)Kacak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Keyifli pazarlar.[
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tüm komşulara sıhhatler olsun
Komşum siz akşam yemeğine çıkmış gibisiniz mum göremedim yalnız xd
RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Kacak - 05/04/2020
(05/04/2020, Saat: 20:33)mustbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tüm komşulara sıhhatler olsun
Komşum siz akşam yemeğine çıkmış gibisiniz mum göremedim yalnız xd Bütün gün evde olunca akşam, sabah, öğlen hepsi birbirine girmeye başladı
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - turkoglum13 - 05/04/2020
Sabun ~ Wholly kaw - Fougere Mania
Makine ~ Tatara Nodachi
Jilet ~ Kai
Firca ~ Oumo 26mm
Losyon ~ Floid Black
Tum komsularima sihhatler olsun
Günün Tıraşı (SOTD) - Nani Kuş - 05/04/2020
(05/04/2020, Saat: 16:58)SKYBRAVE Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Devrim Abi sıhhatler olsun. Ekipmanlar da fotoğraf da harika görünüyor. Fotoğraftaki fırça Semogue 2 band silvertip mi Abi? Eğer öyleyse yorum alabilir miyim sizden? Bizim forumda bu fırçayı ilk kez görüyorum. 2 band silvertip fırça üreten çok az sayıda firma var. Bildiğim kadarıyla Shavemac, Thater ve Semogue. Shavemac ve Thater malum baya yüksek fiyatlılar. Semogue onlara alternatif olabilir mi onu merak ediyorum.
Tüm arkadaşlara sıhhatler olsun..
@SKYBRAVE
Sağolasın kardeşim . Resimdeki fırça SoC Mistura hem domuz hemde Porsuk karışımı .
2.band silverttip fırça satan firmaların hepsi kendilerine göre bir standart geliştirmiş bu sebeple SoC ile Theaterin karşılaştırmasıda pek isabetli olmuyor . SoC 2 band silvertip de batıcılık çizicilik mevcutken ve diügüm yapısı daha sıkı , Theater de böyle bir şey söz konusu değil . Ayrıca Theater her türlü sabunu çok hızlı bir şekilde yüklüyor . Su ve ısı tutması en üst düzey fırçalardan biri .
Theater fırçanın 3 numarası elimde hala mevcut ama almak isterseniz 2 numara olanı ve bulp olanı almanızı tavsiye ederim .
Shevemac fırçayı deneyip kullanmadım .
Günün Tıraşı (SOTD) - Kasis Medya - 06/04/2020
Bu başlığa ilk mesajım olacak.
Geleneksel tıraş ile tanışıklığım 2 ay oldu. Düşük bütçeli ürünler kullanıyorum şimdilik. Bu zamana kadar rimei ile farklı jilet kombinasyonları denedim. Şimdi wsc ve ustura ile denemeler yaptım. İlk defa ustura kullanışım yavaş ama temiz, kansız ve kesiksiz bir tıraş oldu. Zamanla hızlanırım.
Köpük: Derby krem limonlu
1.perde: ali bıyıklı ustura (permasharp)
2.perde: wilkinson sword classic (yanında gelen jilet)
Fırça: başak domuz kılı
Kolonya: beard cologne kırmızı
Günün Tıraşı (SOTD) - matrakçı - 06/04/2020
Herkese sıhhatler olsun.
Günün Tıraşı (SOTD) - GartBnx - 06/04/2020
GaRtBnX.....
https://www.instagram.com/gartshobby/
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - DenizKSK - 06/04/2020
Pek güzel kareler gelmiş yine. Sıhhatler olsun.
|