Günün Tıraşı (SOTD) - 40tansonra - 12/04/2020
Herkese sıhhatler olsun..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - Creator - 13/04/2020
(12/04/2020, Saat: 21:11)onur7 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sağlıklı günler
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Sıhhatler olsun dostum resim harika
Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Ricochet - 13/04/2020
Sıhhatler olsun Abiler
Günün Tıraşı (SOTD) - dr_green - 13/04/2020
Sabun MdC Rose. Bana 10-15 tıraş boyunca hatta belki de daha fazla denemek fırsatını sunan @tarkaner Tarkan abiye tekrar teşekkür ediyorum
Alet ve fırça için daha sonra ilgili başlıklarda yorum yapacağım kısaca şöyle ilk intiba aktarabilirim yine de: Alet günlük tıraşta bana göre değil. Gc 84 ve Start 1.18 bana daha konforlu geliyor. Fırça ise porsuk olarak gayet güzel. Ama yeni nesil sentetik fırçaların uçları silvertip porsuklardan da yumuşak Elimde Morris Forndan Blonde badger (finest - silvertip arası) ve Muhle 25 mm sentetik vardı. Muhleyi aldıktan sonra Morris Forndan'ı pek kullanmaz olmuştum. Thater artık rotasyona girer
Herkese keyifli tıraşlar
"I can guarantee the closest shave you'll ever know"
Sweeney Todd
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Gungordum - 13/04/2020
(13/04/2020, Saat: 01:08)dr_green Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Sabun MdC Rose. Bana 10-15 tıraş boyunca hatta belki de daha fazla denemek fırsatını sunan @tarkaner Tarkan abiye tekrar teşekkür ediyorum
Alet ve fırça için daha sonra ilgili başlıklarda yorum yapacağım kısaca şöyle ilk intiba aktarabilirim yine de: Alet günlük tıraşta bana göre değil. Gc 84 ve Start 1.18 bana daha konforlu geliyor. Fırça ise porsuk olarak gayet güzel. Ama yeni nesil sentetik fırçaların uçları silvertip porsuklardan da yumuşak Elimde Morris Forndan Blonde badger (finest - silvertip arası) ve Muhle 25 mm sentetik vardı. Muhleyi aldıktan sonra Morris Forndan'ı pek kullanmaz olmuştum. Thater artık rotasyona girer
Herkese keyifli tıraşlar
"I can guarantee the closest shave you'll ever know"
Sweeney Todd
Sıhhatler olsun komşum.
Günün Tıraşı (SOTD) - dr_green - 13/04/2020
(13/04/2020, Saat: 01:21)Gungordum Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun komşum.
Teşekkürler komşum
Günün Tıraşı (SOTD) - GartBnx - 13/04/2020
GaRtBnX.....
https://www.instagram.com/gartshobby/
Günün Tıraşı (SOTD) - Gungordum - 13/04/2020
Mühle Rocca R95
Yaqi Moka porsuk
Gillette silver blue
Maca root krem
Old spice Whitewater
Nivea krem
Sağlıklı günler..
BKK-LX2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - yakup - 13/04/2020
[img][/img]
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - onur7 - 13/04/2020
(13/04/2020, Saat: 00:18)Creator Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun dostum resim harika
Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Teşekkürler Osman bey, sabun da harika valla. En kısa zamanda yeni versiyonları da rotasyona ekleyeceğim.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
|