Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Wolfskin - 18/04/2020
(17/04/2020, Saat: 21:46)shaving nick Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mavi Astra vs. Gillettte Nacet karşılaştırmasının videosu da geliyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gayet başarılı bir video olmuş
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Samet - 18/04/2020
(17/04/2020, Saat: 21:58)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kuruldum bekliyorum @shaving nick
@mustbe @Samet @tarkaner bekliyorsunuz dimi yok öyle işim vaaa
Hey maşallah, abi çevirmeye denk gelsen top mermisi diye el koyarlar benden söylemesi
Günün Tıraşı (SOTD) - kirmizibalik - 18/04/2020
Saç işini de neredeyse kökünden hallettik, epey idare eder şimdilik. Gillette Styler yaklaşık son 1 yıldır atıl duruyordu ancak içindeki eski Duracell piliyle beklediğimden epeyce iyi iş çıkardı gerçekten. Fiyatları da 3 sene öncesine göre epey artmış görünse de yine 70 Lira civarlarına bulunabilen yerler mevcut.
Herkese sıhhatler olsun.
Günün Tıraşı (SOTD) - shaving nick - 18/04/2020
(18/04/2020, Saat: 08:18)kirmizibalik Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Saç işini de neredeyse kökünden hallettik, epey idare eder şimdilik. Gillette Styler yaklaşık son 1 yıldır atıl duruyordu ancak içindeki eski Duracell piliyle beklediğimden epeyce iyi iş çıkardı gerçekten. Fiyatları da 3 sene öncesine göre epey artmış görünse de yine 70 Lira civarlarına bulunabilen yerler mevcut.
Herkese sıhhatler olsun.
Luppo ile bir gizli mesaj mı var komşum
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - mustbe - 18/04/2020
(17/04/2020, Saat: 21:58)Nani Kuş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Kuruldum bekliyorum @shaving nick
[
Yeni uyandım gözümü tesbihinle açtım maşallah ne güzelmiş üstadım. Vakit biraz gecsin elbette izleyeceğim selamlar
RE: Günün Tıraşı (SOTD) - tarkaner - 18/04/2020
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Bu ara biraz sıkıntılıyız. Akik çok güzel. Meşkle...
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - onur7 - 18/04/2020
Sağlıklı günler.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - Creator - 18/04/2020
Herkese keyifli tıraşlar
Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Razorlazer - 18/04/2020
Herkese keyifli tıraşlar, iyi hafta sonları dilerim.
Günün Tıraşı (SOTD) - MetsGo - 18/04/2020
Gillette slim adj ve 7 oclock siyah bıçak için @mustbe Mustafa komşuma teşekkür ederim
Özlemişim slim ile tıraş olmayı , umarım bunuda bozmam
Tüm dostlara sıhhatler olsun, keyifli karantinalar
|