Günün Tıraşı (SOTD) - Kasis Medya - 19/04/2020
Sabun olarak klasik arko ve arko kremi birlikte kullandım berberbey gibi naceti daha önce rimei ile kullandım tahrişli bir tıraş olmuştu şimdide ustura ile denedim fakat hiç beğenmedim müthiş bir tahriş yaşadım. Tüm komşulara tahrişsiz tıraşlar olsun.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - donniebrasco - 20/04/2020
(19/04/2020, Saat: 17:41)Nazikas Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese sıhhatler olsun.
Komşular sadece sesli düşünüyorum bu güzel karelerinizin altına kullandığınız ürünlerin isimlerini yazsanız daha anlamlı olmaz mı? Kendi adıma bazen sadece fotoğrafa bakıyor gibi oluyor. Benim gibi yeni ürünlere meraklı ya da sırf görüntü itibatiyle hoş gelip hakkında bir iki inceleme okuyup fikir edinmek isteyenlere kolaylık olacaktır.
Sagılar herkese. Katılıyorum. Bu başlığı çok severek takip ediyorum ve fotoğraflardaki ekipmanı öğrenmek de bunun parçası.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - mustbe - 20/04/2020
(19/04/2020, Saat: 17:41)Nazikas Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese sıhhatler olsun.
Komşular sadece sesli düşünüyorum bu güzel karelerinizin altına kullandığınız ürünlerin isimlerini yazsanız daha anlamlı olmaz mı? Kendi adıma bazen sadece fotoğrafa bakıyor gibi oluyor. Benim gibi yeni ürünlere meraklı ya da sırf görüntü itibatiyle hoş gelip hakkında bir iki inceleme okuyup fikir edinmek isteyenlere kolaylık olacaktır.
Sagılar herkese.
Komşum bu ara sıra dile getiriliyor ama unutuluyor malesef
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ArdıçKatranı - 20/04/2020
Günaydın, iyi haftalar, herkese sıhhatler olsun!
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - DelikanliTiras - 20/04/2020
Çok çok yakın bir tıraş , R41 Grande , Cella Mavi seri yazın iyi gidecek, sabun ve losyon kokuları yakın ve meyvemsi ferah bir kokusu var. Köpük dolgun, kıvam kırmızı ile aynı, kreme yakın
Fırça: Mühle Sentetik Fiber
Jilet: 7oclock Yeşil
Sıhhatler olsun ...
Günün Tıraşı (SOTD) - onur7 - 20/04/2020
Sağlıklı günler.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - yakup - 20/04/2020
Çok çok yakın bir tıraş , R41 Grande , Cella Mavi seri yazın iyi gidecek, sabun ve losyon kokuları yakın ve meyvemsi ferah bir kokusu var. Köpük dolgun, kıvam kırmızı ile aynı, kreme yakın
Fırça: Mühle Sentetik Fiber
Jilet: 7oclock Yeşil
Sıhhatler olsun ...
[/quote]
Komşum videosunu bekleriz artık.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Chefkara - 20/04/2020
Sıhhatler olsun 6C sarı yeşil siyah affetmiyor 7 o clock olsun yeterli
Günün Tıraşı (SOTD) - korgunv - 20/04/2020
Oldukça keyifli bir tıraş oldu. Dalan d'Olive emilimi çok hızlı ve yağlı bir his bırakmıyor. Tüm komşulara sıhhatler olsun.
STK-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - hlkkzn - 20/04/2020
|