Günün Tıraşı (SOTD) - PisPorsuk - 05/05/2020
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - FurkanB - 05/05/2020
(05/05/2020, Saat: 14:25)onur7 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Nivea losyonlarda yanlışım yoksa Deep ve aloe vera dışındaki modellerde pek koku yok hocam.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cevap için teşekkürler, deep dimension duş jeli süper kokuyordu losyonu da merak ettim şimdi, serinletici olan balsam da güzel aslında ama losyon sanırım o kadar güzel kokmuyormuş yorumlar korkuttu o yüzden.
Günün Tıraşı (SOTD) - Jaguar Paw - 05/05/2020
(05/05/2020, Saat: 14:31)dr_green Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bütün bunlar bir tesadüf mü yoksa kader ağlarını mı örüyor komşum
Dün gece internette Gillette New Short Comb'a rastladım. Sonra forumda aradım baktım bir iki güzel değerlendirmesi de yapılmış, ciddi olarak merak etmeye başladım
Agresifliğini güncel aletlerden hangisine benzetebilirsiniz?
Sıhhatler olsun
Komşum teşekkürler. Öncelikle aleti açık tarak olması nedeniyle 3 günlük sakal tıraşımda kullandım . Agresif diyemeyiz , kontrollü ve dengeli bir kesimi var . Ağırlık orta seviyede . Rotasyonda çoğunlukla ustura yada Vintage De alet kullandığım için Güncel aletlerde kıyaslama yapamadım . Elimdeki 39 c , de89, r 41 aletlerin hiç birisine benzemiyor , belki Fatip markasının açık taraklı modellerine yakın bir tıraş sunar diye düşünüyorum . New Short Comb günlük tıraşa uygun değil . 2 perde de son derece yakın veriyor . Küçük düzeltmeler de yaptım . Açık tarak uçları batıcı değil , doğru açı ile kullanımda tahriş ve yanma yaşatmadı . Bastırmaya gerek kalmıyor . Sonuç Baby smooth diyebiliriz . Keskin jiletlerle daha iyi sonuçlar verir . Bu günkü jiletim çok keskin değildi . Saygılar .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - dr_green - 05/05/2020
(05/05/2020, Saat: 16:55)Jaguar Paw Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum teşekkürler. Öncelikle aleti açık tarak olması nedeniyle 3 günlük sakal tıraşımda kullandım . Agresif diyemeyiz , kontrollü ve dengeli bir kesimi var . Ağırlık orta seviyede . Rotasyonda çoğunlukla ustura yada Vintage De alet kullandığım için Güncel aletlerde kıyaslama yapamadım . Elimdeki 39 c , de89, r 41 aletlerin hiç birisine benzemiyor , belki Fatip markasının açık taraklı modellerine yakın bir tıraş sunar diye düşünüyorum . New Short Comb günlük tıraşa uygun değil . 2 perde de son derece yakın veriyor . Küçük düzeltmeler de yaptım . Açık tarak uçları batıcı değil , doğru açı ile kullanımda tahriş ve yanma yaşatmadı . Bastırmaya gerek kalmıyor . Sonuç Baby smooth diyebiliriz . Keskin jiletlerle daha iyi sonuçlar verir . Bu günkü jiletim çok keskin değildi . Saygılar .
Çok teşekkür ederim bilgi için
Günün Tıraşı (SOTD) - SKYBRAVE - 05/05/2020
Tıraş Aleti: Tatara Nodachi
Jilet: Permasharp
Fırça: Elite Razor Knot + özel yapım sap (@Delidumrul üstad)
Sabun: Phoenix Cad ( her kullandığımda daha bir seviyorum bu sabunu)
Aftershave: Williams Aqua Velva (Kokusu vazgeçilmez)
Herkese sıhhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - tarkaner - 05/05/2020
(05/05/2020, Saat: 17:53)SKYBRAVE Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tıraş Aleti: Tatara Nodachi
Jilet: Permasharp
Fırça: Elite Razor Knot + özel yapım sap (@Delidumrul üstad)
Sabun: Phoenix Cad ( her kullandığımda daha bir seviyorum bu sabunu)
Aftershave: Williams Aqua Velva (Kokusu vazgeçilmez)
Herkese sıhhatler olsun.
Tatara ha, Bana ha
ありがとう Arigato Ziya San.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - CK89 - 05/05/2020
Taiga (Titanium Handle) - Talbot&Maol Marlogue Wood - Omega Evo - Wizamets
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - SKYBRAVE - 05/05/2020
(05/05/2020, Saat: 18:45)tarkaner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Tatara ha, Bana ha
ありがとう Arigato Ziya San.
Nasıl güzel çıkmış mı Abi
点 Ten Tarkan Abi ..
Günün Tıraşı (SOTD) - rating - 05/05/2020
Tüm komşulara sıhhatler olsun, çok güzel kareler.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - dr_green - 05/05/2020
(05/05/2020, Saat: 19:03)CK89 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Taiga (Titanium Handle) - Talbot&Maol Marlogue Wood - Omega Evo - Wizamets
Alet ve fırça çok güzel Sıhhatler olsun
|