Günün Tıraşı (SOTD) - batmanforever - 07/05/2020
- Game Changer .84
- Gillette 7 O'Clock SS
- Razorock Bruce Sentetik Fırça
- Baume.be Tıraş Kremi
- Nivea TS Losyonu
Tüm komşularıma sıhhatler olsun
RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - onur7 - 07/05/2020
(07/05/2020, Saat: 05:21)SKYBRAVE Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Koku klasik berber kokusu olarak geçiyor. Youtube'da izlediğim videolarda Barbasol'un kokusuna çok benzediğini söylüyorlar ancak Barbasol'un kokusunu da bilemediğim için karşılaştırma yapamıyorum. Bana göre oldukça temiz bir koku, sanki bir temizlik ürününün kokusu gibi ama bunu olumsuz anlamda söylemiyorum. İnternet sayfasında koku profilinde; gül, bergamot, meşe yosunu, kabe samanı, kumarin (yeni biçilmiş saman kokusu) ve misk geçiyor. Ben çok beğendim kokusunu ama kokudan ziyade sabunun performansı bence harika. Benim için MdC'nin yeri ayrıdır onunla kıyaslayamam ama en baştan şu ana kadar kullandığım sabunlar içerisinde 2. sıraya koydum bile. Koku tarifi yapabilmek biraz zor Hocam, ancak bu kadarını söyleyebiliyorum. Teşekkür ederim komşum.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - yeniüye - 07/05/2020
Yıllardır uğramadığım siteye evde kaldığımız günlerde aklıma gelmesi sonucunda güzel bir fotoğrafla geri dönmek istedim.
Keyifli tıraşlarınız olsun.
Günün Tıraşı (SOTD) - Jaguar Paw - 07/05/2020
(07/05/2020, Saat: 11:45)yeniüye Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yıllardır uğramadığım siteye evde kaldığımız günlerde aklıma gelmesi sonucunda güzel bir fotoğrafla geri dönmek istedim.
Keyifli tıraşlarınız olsun.
Sıhhatler olsun , hoş geldiniz komşum .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - 00serkan4300 - 07/05/2020
tüm komşularıma sıhhatler olsun. @batmanforever volkan abi gc .84 ü konuşturmuşsun resmen, çok asil bir duruşu var. "Bu kadrajın ve bu tıraşın lideri benim, üstüme de tıraş aleti tanımıyorum arkadaş" diyor resmen
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - ArdıçKatranı - 07/05/2020
Herkese sıhhatler olsun!
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - dr_green - 07/05/2020
(07/05/2020, Saat: 10:34)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: - Game Changer .84
- Gillette 7 O'Clock SS
- Razorock Bruce Sentetik Fırça
- Baume.be Tıraş Kremi
- Nivea TS Losyonu
Tüm komşularıma sıhhatler olsun
Statue of Liberty
Günün Tıraşı (SOTD) - Jaguar Paw - 07/05/2020
Sıhhatler olsun
Schick Krona
Tipsoft Manchurian
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Selmansaygii - 07/05/2020
(07/05/2020, Saat: 15:24)Jaguar Paw Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun
Schick Krona
Tipsoft Manchurian
Sıhhatler olsun hocam. Bu no 1in kokusu diğerlerine göre nasıl acaba
RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - tarkaner - 07/05/2020
(07/05/2020, Saat: 12:44)ArdıçKatranı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese sıhhatler olsun!
Çok şık..
SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
|