Günün Tıraşı (SOTD) - FurkanB - 14/05/2020
Fotolar için daha güzel bir alan yaratmam lazım muhle ile ilk tıraşimdi epey güzel oldu.
Köpük olarak mühlenin yolladığı deneme kremini kullandım paketi atmışım mazur görün
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - Jaguar Paw - 14/05/2020
Sıhhatler olsun dostlar.
J.A. Henckels Zwinllingswerks 4/8
Tipsoft Premium Silvertip
Tabac Stick
Brut musk
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - mkeskus - 14/05/2020
(14/05/2020, Saat: 17:45)FurkanB Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Fotolar için daha güzel bir alan yaratmam lazım muhle ile ilk tıraşimdi epey güzel oldu.
Köpük olarak mühlenin yolladığı deneme kremini kullandım paketi atmışım mazur görün
Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Komşum hayırlı olsun. Farmasinin balsamı hakkında düşünceleriniz nasıl?
Günün Tıraşı (SOTD) - Ftatar - 14/05/2020
Sıhhatler olsun.
meizu X8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - 40tansonra - 14/05/2020
Herkese sıhhatler olsun!
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - FurkanB - 14/05/2020
(14/05/2020, Saat: 18:45)mkeskus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum hayırlı olsun. Farmasinin balsamı hakkında düşünceleriniz nasıl?
Teşekkürler komşum, bana hediye gelmişti bu balsam fakat iş gören güzel bir balsam, nivealar kadar akıcı ıslak bi yapısı yok ama yüze yedirdiğinizde çabuk emip güzel bi yumuşaklık veriyor, fakat aşırı hassas tıraşlardan sonra nivealar kadar etkili gelmiyor sadece bir tık altında, en azından benim cildim için bu böyle, bitse alır mıyım? alırım kesinlikle, ufaktan mentol kokusu gelmesi güzel bir pozitif benim için.
Günün Tıraşı (SOTD) - Gens_darmes - 14/05/2020
Sedef ustura
Yesil astra
Omega 11137
Nivea tiras kremi
Zaza sap
Arko sensitive tiras sonrasi krem
Ilk ustura trasimi kazasiz belasiz tahrissiz oldum. Usturaya yeni basladigim icin biraz uzun surdu tiras ama keyifliydi. Tek sikinti ustura yeni oldugu icin jilet biraz zor takildi. Zamanla gevser diye umuyorum. Omega 11137 fircayi ilk kullanisimdi. Biraz omurgali bir firca ama yeni olmasina ragmen baticiligi cok az di.
Herkese sihatler olsun.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - MetsGo - 14/05/2020
Bu dört parçalı Alman cep boy tıraş aleti boyundan büyük iş çıkarıyor , minik kutusunu kaybettiğime çok üzülüyorum .
Tüm dostlara sıhhatler olsun .
Günün Tıraşı (SOTD) - ahbap - 15/05/2020
Sıhhatli, keyifli tıraşlar olsun..
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - dipcikgibi - 15/05/2020
Krala selam duralım YUMA.
|