Günün Tıraşı - korhan - 15/01/2014
Teşekkür ederim üstadım. 3 şişe var bitsin diye uğraşıyorum. Doğru jasmin biraz feminen gibi... isterseniz size 1 şişe hediye edebilirim jasmin
Bu arada şu çok sevilen Tom Ford Black Orchid bayan parfümüdür.
Günün Tıraşı - chemistcool - 15/01/2014
(15/01/2014, Saat: 13:20)OnLyTNT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Heh, Rebul bayağı popüler şu sıralar. Ice tam erkek kokusu. Lakin, Jasmin biraz feminen geldi bana.
Hepinize sıhhatler olsun.
merhabalar..
jasmin birazda çiçek kokusu olmanın dezavantajı ile karşımızda dursada feminen olduğu konusuna katılmıyorum.. üst nota olarak evet yasemin ama en azından bende durdukça güzelleşen değişen bir kokusu var.. netice itibarı ile kolonya işte komşu ne kadar maskülen feminen olabilir ki?
hamiş: limon kolonyasının sınıflandırmasını merak ettim şimdi
Günün Tıraşı - ihtilaf - 15/01/2014
Abi sıhhatler olsun,
Tütün kokusu buraya kadar geldi.
Tütün karması yapanlar için Alt innsbruck emulsiyon da çiğ tütün kokusu var.
Tariş kokusu harika,beyler içinde beğenmeyene rastlamadım.
Kadınlar ve çocuklar beğenmiyor
(15/01/2014, Saat: 14:30)Lijun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sağol kardeşim.4 günlük sakaldan kurtuldum rahatladım yav.Ne tütünmüş
Günün Tıraşı - Aedan - 15/01/2014
Kolonya kullaayi istiyorum ama kurutuyor
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Günün Tıraşı - OnLyTNT - 15/01/2014
(15/01/2014, Saat: 13:29)korhan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim üstadım. 3 şişe var bitsin diye uğraşıyorum. Doğru jasmin biraz feminen gibi... isterseniz size 1 şişe hediye edebilirim jasmin
Bu arada şu çok sevilen Tom Ford Black Orchid bayan parfümüdür.
Çok teşekkür ederim üstadım, bende vardı zaten ablama verdim onu .
Tom Ford herkese uymuyor yalnız, tene ve tipe uymayabiliyor. Taşıyabilecek birisine yakışabiliyor. Benzer şekilde Lancome' un şimdi adını hatırlayamadığım bir kokusu (bayanlar için) benim tenime uymuştu, çok farklı kokuyordu.
İşin aslı kokuları maskülen, feminen, yaş aralığı, klasik-günlük-sportif şeklinde sınıflandırmamak gerekiyor. Kendinize yakıştırıyorsanız önemi yok. Fakat insanlarda uyandırdığı hisler bu şekilde sınıflandırmaların doğmasına sebep oluyor. Neyse, bu konu hayli derin .
Ynt: Günün Tıraşı - korhan - 15/01/2014
(15/01/2014, Saat: 15:03)OnLyTNT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Çok teşekkür ederim üstadım, ben de vardı zaten ablama verdim onu .
cepten gönderildi
Kolonyadan sonra balm,krem sürülebilir.
Günün Tıraşı - OnLyTNT - 15/01/2014
Gillette SS
Crystal
Nivea Mild
LS26 finest
Rebul lavanta
Nivea Cool Kick
Niveaları bitirmeye çalışıyorum, o yüzden kullanıma koymak lazım arada .
Crystal güzel bir bıçak. Personna ile çok yakın bir karakteri var, biraz daha keskin geldi bana ve konfor olarak muhteşem. Çoğu kez "kesmiyor mu acaba?" diye sordum kendi kendime.
Rebul lavanta kullandığım en iyi lavanta kolonyası sanırım. Biraz tatlı daha doğrusu daha doğal, adam gibi lavanta kokusu var. Genelde denediğim lavanta kolonyaları biraz keskin ve ekşimsi bir his bırakıyorlardı.
Günün Tıraşı - theunnamed - 16/01/2014
R89
Astra (Mavi)
Crabtree & Evelyn Nomad Shave Cream
25mm Unnamed HMW
Şap
Rebul Mandarine
Truefitt & Hill Ultimate Comfort
|