Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Erdinç - 27/05/2020
Herkese Sıhhatler olsun!
Tıraş öncesi : ılık su
Fırça: Wilkinson
Tıraş kremi: Proraso sandal
Tıraş mak : Rimei
Tıraş bıçağı :GSB
Tıraş sonrası : Nivea balsam
Günün Tıraşı (SOTD) - GecayS - 27/05/2020
(27/05/2020, Saat: 15:49)40tansonra Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @GecayS Hassas ciltlere gerçekten iyi geliyor hele önceki tıraşta tahriş olmuşsa mutlaka kullanıyorum komşum o nedenle Sebamedin performansını beğeniyorum zira ürünün kokusu yok zaten.
Şimdilik ihtiyaç yok gibi gözüküyor.
Seba med markasına olan güvenle dolapta tutulabilir
Teşekkürler @[mention]40tansonra [/mention]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Chefkara - 27/05/2020
Sıhhatler olsun
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - hlkkzn - 27/05/2020
@Chefkara komşum sıhatler olsun forumdan ve bu işten müthiş keyif alıyorsun ve pozitif olarak paylaşımlarınla bizlere yansıtıyorun.
keyfin daim olsun.
(27/05/2020, Saat: 18:36)hlkkzn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Chefkara komşum sıhatler olsun forumdan ve bu işten müthiş keyif alıyorsun ve pozitif olarak paylaşımlarınla bizlere yansıtıyorun.
keyfin daim olsun.
Teşekkür ederim komşum tıraş olurken o kadar mutlu oluyorum ki çocuk gibi heyecanlanıyorum
Ne mutlu sizlerede yansıtabiliyorsam
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Erdinç - 27/05/2020
(27/05/2020, Saat: 18:28)Chefkara Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun
Komşum merhaba, mümkünse fırçanızın marka-modelini öğrenebilir miyim? Çok şık görünüyor muhtemelen performansından da memnunsunuzdur.
RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - FearOfATG - 27/05/2020
(27/05/2020, Saat: 19:59)Erdinç Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum merhaba, mümkünse fırçanızın marka-modelini öğrenebilir miyim? Çok şık görünüyor muhtemelen performansından da memnunsunuzdur. Yaqi yıldızlı gece gibi duruyor. 2band
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - mkoroglu - 27/05/2020
(27/05/2020, Saat: 19:36)Chefkara Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkür ederim komşum tıraş olurken o kadar mutlu oluyorum ki çocuk gibi heyecanlanıyorum
Ne mutlu sizlerede yansıtabiliyorsam
Geleneksel tıraş gerçekten erkekler için sıkıcı bir rutini keyifli bir hobiye dönüştürüyor.
Günün Tıraşı (SOTD) - GecayS - 27/05/2020
Tüm komşularıma sıhhatler olsun
Timor1322
Wilkonson jilet
Florena after shave balsam
Omega sabun
Yaqi 28 mm sentetik fırça
El yapımı seyahat çantası ve alet koruyucu (isim yazılı )
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
(27/05/2020, Saat: 19:59)Erdinç Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum merhaba, mümkünse fırçanızın marka-modelini öğrenebilir miyim? Çok şık görünüyor muhtemelen performansından da memnunsunuzdur.
Yaqi porsuk yıldızlı gece komşum 24 mm performansı çok iyi tavsiye ederim
|