Günün Tıraşı (SOTD) - Jaguar Paw - 29/05/2020
Tüm komşulara sıhhatler olsun .
Pradat Brun Thiers France 11/16
Semogue Geltir 2016 Le
Nivea krem/ a.s
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Efrasyab - 29/05/2020
(29/05/2020, Saat: 18:24)00serkan4300 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Efrasyab kemal abi aylar önce hattric i size danışmıştım mesaj yazmıştım. Cevap olarak yine böyle yazmıştınız.Sizin tavsiyeniz üzerine alındı abi, teşekkür ederim sayenizde cok iyi bir as
SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vallahi vesile olduğuma çok sevindim. Beğenmenize daha çok mutlu oldum inşallah siz de benim gibi bir şişe ile sınırlı kalmamışsınızdır. iyi günlerde kullanın keyfiniz daim olsun Komşum
RE: Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - 00serkan4300 - 29/05/2020
(29/05/2020, Saat: 21:46)Efrasyab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Vallahi vesile olduğuma çok sevindim. Beğenmenize daha çok mutlu oldum inşallah siz de benim gibi bir şişe ile sınırlı kalmamışsınızdır. iyi günlerde kullanın keyfiniz daim olsun Komşum Teşekkür ederim komşum. Almanya bağlantım sürekli olmadığından 2 tane hattric classic, 2 tane pitralon classic geldi bana. Ikisini de begenecegimi farzederek 2 şer tane istedimsizin de keyifli tıraşlarınız olsun komşum
SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Tıraşı (SOTD) - Gens_darmes - 29/05/2020
Teknik sikintilardan dolayi fotograf atamiyorum. Yoksa bende ustatlarim gibi sanatsal fotograf calismalari yapmak isterdim.
Tiras oncesi: soguk su
Tiras aleti: rimei
Jilet: ws
Tras kremi: arko cool
Firca: omega 10019
As: zaza sap + arko sensitive as krem
Soguk tirasa iyice alistim. Sifir tahris yasiyorum bu sayede.
Rimei yi 1 haftadir kullaniyorum harika alet.
Ws jileti ustura ile basarili buluyorum. Rimei ile biraz cekistirme yapti ama tiras sonrasi tahris yasatmadi. Ustura icin konforlu bir jilet.
Arko cool ile baslarda anlasamiyordum ama 3017 ye basladigim icin 2 haftadir duzenli kullandigim bir krem oldu. Alistim basarili ama tek sikintisi kokusu. Standart, tuplerde satilan tiras kopuklerine benziyor. Bitince tekrar almam kisa sure icinde. Keske arko da derby gibi esansli kremler uretse. Hem parabensiz oldugu icin gonul rahatligi ile kullanabiliriz.
Omega 10019 yuzde kopurtme icin guzel bir firca. Cok yogun kil yapisi olmadigi icin break in surecini tamamladi kisa surede.
Zaza sap zaten mukemmel. Yuzde mermer gezdiriyormus gibi puruzsuz
Arko sensitive tiras sonrasi krem cok basarili bir urun. Yuzu yenilemesi ve bakimi guzel. Biraz yogun oldugu icin yaz icin uygun gelmedi bana. Bu yuzden onu da 3017 surecine soktum.
Uzun zamandir boyle keyifli, sinek kaydi' konforlu tiras olmamistim. Tek eksi ws nin cekistirmesiydi. Ama keyfime mani olamadi.
Tum tiras sever ustadlarima, forumdaslarima keyifli tiras diliyorum.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Ferat - 30/05/2020
Cella sabunu ilk kullanışımdı. Çok beğendim, balsamını daha da çok beğendim..
Parker 111 e iyice alışıyorum çok keyifli makine,
Gilette 7 o'clock sarıyı da il kez kullandım makine ile uyumu iyidi baya ses verdi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - 3RD1 - 30/05/2020
Sıhhatler olsun komşular.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Erdinç - 30/05/2020
(30/05/2020, Saat: 00:24)Ferat Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Cella sabunu ilk kullanışımdı. Çok beğendim, balsamını daha da çok beğendim..
Parker 111 e iyice alışıyorum çok keyifli makine,
Gilette 7 o'clock sarıyı da il kez kullandım makine ile uyumu iyidi baya ses verdi
Sıhhatler olsun komşum. Ekipman muazzam görünüyor
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Ferat - 30/05/2020
Eyvallah @Erdinç komşum, kendileriyle cicim aylarındayız.. huyu suyu değişirse haber ederim
Günün Tıraşı (SOTD) - MetsGo - 30/05/2020
@mkoroglu @ahbab teşekkürlerkomluşarım daha iyileri sizlerin olsun
@efrasyab teşekkürler komşum
Tüm dostlara sıhhatler olsun
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - batmanforever - 30/05/2020
Yeni fırçanız hayırlı olsun @MetsGo komşum, keyifle kullanın. İnceleme yazınızı da keyifle okudum. Sıhhatler olsun komşum.
Birbirinden güzel ürünlerle tıraş olan tüm komşularıma sıhhatler olsun.
|