Günün Tıraşı (SOTD) - GecayS - 04/06/2020
R89
Bİc Platinium
Yaqi 30 barber sentetik
Arko krem
Proraso Yaz sezonu deneyim ve seyahatlerde yanımda krem olsun diye tüp olarak tercih edildi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Sh@dow - 04/06/2020
Tüm komşularıma sıhhatler olsun.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Efrasyab - 04/06/2020
@GecayS komşum ben de sadece sabunun kullanıyorum başarılı bir sabun dediğiniz gibi karakteristik bir kokusu var.
@KurtaranS komşum eliniz tıraşa yatkınlaştıkça, sakalınızı tanıdıkça usturaya geçiş daha kolay olur. Blueness sabun artık üretmiyor diye biliyorum. Bulursanız hemen alın sonraya bırakmayın derim.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - KurtaranS - 04/06/2020
Komşum çok teşekkürler hedefte ustura tıraşı var, bluenessten de bulursam bir tane alayım
Günün Tıraşı (SOTD) - PisPorsuk - 04/06/2020
@GartBnx e saygılarımla...
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Günün Tıraşı (SOTD) - Gens_darmes - 04/06/2020
Ustura: Sedef
Jilet: Derby Usta
Firca: Omega 11137
Usturada kendimi baya ilerlettim. Sifir tahrisli tiras olabiliyorum. Tek kotu yani 1. perde + duzetmelerle tirasin cabuk bitmesi. Arko cool 3017 de. Bitirene kadar devam.
Herkese keyifli tiraslar. Tiras olan komsularima da sihatler olsun.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Serjames - 04/06/2020
(04/06/2020, Saat: 16:21)Kubilayarslan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ustura: Sedef
Jilet: Derby Usta
Firca: Omega 11137
Usturada kendimi baya ilerlettim. Sifir tahrisli tiras olabiliyorum. Tek kotu yani 1. perde + duzetmelerle tirasin cabuk bitmesi. Arko cool 3017 de. Bitirene kadar devam.
Herkese keyifli tiraslar. Tiras olan komsularima da sihatler olsun.
...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Komşum sıhhatler olsun, farmasi'nin after shave'lerini çok görüyorum son zamanlarda. Kokuları güzel diye biliyorum ama f/p olarak nasıl bir fikrim yok. Bir iki yorum alabilir miyim?
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Gens_darmes - 04/06/2020
@Serjames komsum performan olarak ta begendigim bir urun oldu. Cok yogun degil emilimi kolay ve hafif ferahlik veren bir urun. F/p olarak basarili bir balsam.
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Serjames - 04/06/2020
(04/06/2020, Saat: 16:28)Kubilayarslan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Serjames komsum performan olarak ta begendigim bir urun oldu. Cok yogun degil emilimi kolay ve hafif ferahlik veren bir urun. F/p olarak basarili bir balsam.
Anladım komşum, yeşil brut'e koku olarak benzetmişti bir arkadaşım. Sizin fikriniz nedir?
Cvp: Günün Tıraşı (SOTD) - Gens_darmes - 04/06/2020
(04/06/2020, Saat: 16:32)Serjames Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Anladım komşum, yeşil brut'e koku olarak benzetmişti bir arkadaşım. Sizin fikriniz nedir?
Koku tonlari benzer komsum. Ama farmasi balsamin cok baskin bir kokusu yok. Beraber kullanmaya uygun urunler.
|